Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy átlagos pasinak semmi esélye a szép lányoknál?
Figyelt kérdés
Ha nem vagyok gazdag vagy különösen jóképű, akkor sosem lesz esélyem a szép csajoknál? Egyszerűen azt veszem észre, hogy minden szép lány lenéz és semmibe vesz.2012. febr. 19. 02:30
21/22 anonim válasza:
Kérdés, hogy kit tartasz szépnek. Én pl rengeteg szép lányt látok az utcán. Nem ezekre a 2kg festéket viselő, ribisen öltözködő fruskákra gondolok, hanem a tényleg nőies, természetesen szép lányokra.
Ha márcsak a számokat nézzük, kizárt, hogy ne lenne "pár" olyan lány, aki igen is szeretre, törődésre és egyéb valóban értékes jellemvonásokra vágyik. Nekünk férfiaknak annyival könnyebb a dolgunk, hogy a nők kevésbé vizuálisak mint mi, így náluk a szexuális vonzalomhoz nem járul hozzá akkora mértékben a külső, mint náluk (bár ugye mindenhol vannak kivételek, meg eleve a szépség szubjektív dolog). Ne csajt keress, hanem társat, és hidd el találni fogsz. :)
22/22 anonim válasza:
Megint az elő vagyok.Azt hisziszitek a többi nő kűlömb??????Próbàld ki egy teljesen màs egy teljesen àtlag lànynàl,menj el otthonrol két hétre mint ha üzleti utad lenne rakj le az asztalra egy kis pénzt de többet amennyi kell.Az első héten csajos buli lesz utàna meg mehetnék és valami àtlag pasi fogja sz,patni.....ez igy van.Minden nő ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!