Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » GYORSAN SEGÍTSETEK! Van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

GYORSAN SEGÍTSETEK! Van esélyem? (lent)

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok. Szeptembertől egy osztályba járok egy lánnyal, akibe beleszerettem, gyönyörű, kedves és aranyos, de sajnos nem sokat beszéltünk még. Tegnap délután úgy adódott, hogy a buszon csak mi ketten voltunk ismerősök közül (mert ugye máskor én is a haverokkal megyek, meg ő is az övéivel), és elkezdtünk beszélgetni. Aztán jött a megálló, már le akart szállni, mikor a szemébe néztem, és...lesmároltam. Ő elköszönt és leszállt, azóta nem beszéltünk, olya hülyén érzem magam, nem tudom hétfőn majd mit mondjak neki... Szerintetek van esélyünk? Lehet meggondolatlan voltam? Csak értelmes válaszokat kérnék szépen!
2012. febr. 18. 15:13
 1/5 anonim ***** válasza:

Atyaég.Azonnal írj neki sms-t,vagy ha nincs meg a telószáma,akkor f*cebookon kérd el tőle!Ne várj hétfőig.

Kérj tőle találkát!

2012. febr. 18. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:

Hogy köszönt el tőled?

És mit reagált rá?

2012. febr. 18. 15:15
 3/5 Csokasi-a81 ***** válasza:
nem kaptál pofont, szóval akkora nagy marhaságot nem csináltál, de ha nem akarsz hülyét csinálni magadból muszáj lesz beszélned vele. Különben azt fogja hinni te mindenkit csak úgy "lekapsz" a buszon... "komolyan gondoltam azt a csókot..." mondjuk így indíthatnál
2012. febr. 18. 15:16
 4/5 anonim ***** válasza:

Először is kérj tőle szépen bocsánatot. Mert ilyet nem illik csinálni. Mondd el neki, hogy elvesztetted a fejed, és sajnálod a történteket. (még ha nem is igaz:P)

Aztán mondd el neki, hogy neked ő nagyon tetszik, és igazából szeretnéd, ha ez a csók nem az első és egyben az utolsó alkalom volna köztetek.

24/n

2012. febr. 18. 15:55
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek. a baj csak az hogy nem egy városban lakunk.
2012. febr. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!