Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyen valaki, ha reményte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyen valaki, ha reménytelenül ronda?

Figyelt kérdés

Szóval 2 évvel ezelött volt egy szép barátnőm,3 évig voltunk együtt,de azóta egyszerűen nem tudok összeszedni egy szép csajt sem .. igazából soha nem volt önbizalmam,de azért egy szép csaj,akit az előbb említettem tudott némit lendíteni az önbizalmamon,de azóta semmi..nulla

Jóformán az utcára nem merek és nem is akarok kimenni,se gyalog,se kocsival,ha gyalog vagyok attól félek,hogy mindenki rajtam röhög az utcán,ha autóval vagyok,attól tartok minden szembe jövő autós rajtam röhög(és valóban sok autós röhög :S), gyalogosok szintén.. és azt nézem,h mi van ? szóval nem igazán értem a dolgot .. önbizalomhiánynak indult de mára emberiszonyom lett ... szó szerint utálok emberek között lenni,ismerősökkel még úgy ahogy elvagyok,és ott tudom magamat adni,mert mindenki aki ismer tudja,hogy humoros vagyok,laza stb.. de mára olyan színtű emberiszonyom lett,hogy amint egy új társaságba kerülök vagy új munkahelyre akkor magamba zuhanok ... mindenkit akit röhögni látok,attól tartok,hogy rajtam röhög ..

Hihetetlen rondának tartom magam,de komolyan ami testi hiba lehet egy emberen az rajtam megvan :) ( magas homlok,görbe orr,szemtengelyferdülés,elálló fülek,görbe hát,kopaszodok .... ) Szóval úgyérzem vagyok már olyan szinten,hogy elfogadtam a külsőmet,nem is érdekel már,nemtudok ellene mit tenni,de azt egyszerűen nemtudom megszokni,hogy minden 2. autós és gyalogos rajtam röhög amint meglát,nem merek elmenni oda ahol 5 embernél több van... ebbe soha nem törődök bele,nem tudok barátnőt szerezni,legalábbis olyant amilyent szeretnék magamnak..

22/ F

2012. febr. 17. 16:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Mindenkit meg lehet szépíteni...hülyeség hogy nem -.-

Öltözködj jól, gyúrd ki magad, és akkor már nem igazán számít a fejed kinézete:P Egy csomó olyat ismerek, akki full rondaa de izmos ezért "odavannak" érte a csajook:D

De szerintem találj olyat, aki valójában szeret..

2012. febr. 20. 15:10
 22/26 anonim ***** válasza:
Engem pl. nem lehet...
2012. febr. 20. 15:46
 23/26 anonim ***** válasza:
Dehogyisneem, csak önbizalom kell!:D
2012. márc. 6. 19:21
 24/26 anonim ***** válasza:
A szépség mulandó.A csúnyaság viszont örök...
2012. márc. 18. 10:33
 25/26 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy paranoiás vagy,és nem is rajtad nevetnek!:D

Amúgy,ha ennyire undorodsz az emberektől,hogy jársz dolgozni?

És ha nem úgy állnál hozzá,hogy ó,nekem szép csaj kell,hanem észrevennéd a kevésbé jó nőket,talán boldog lennél valaki mellett...

És képet kérünk!:D

2012. márc. 18. 10:46
 26/26 anonim ***** válasza:
Szerintem lazits egy kicsit, es utana meglatod minden egyszerubb lesz.
2012. márc. 18. 10:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!