Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyen valaki, ha reménytelenül ronda?
Szóval 2 évvel ezelött volt egy szép barátnőm,3 évig voltunk együtt,de azóta egyszerűen nem tudok összeszedni egy szép csajt sem .. igazából soha nem volt önbizalmam,de azért egy szép csaj,akit az előbb említettem tudott némit lendíteni az önbizalmamon,de azóta semmi..nulla
Jóformán az utcára nem merek és nem is akarok kimenni,se gyalog,se kocsival,ha gyalog vagyok attól félek,hogy mindenki rajtam röhög az utcán,ha autóval vagyok,attól tartok minden szembe jövő autós rajtam röhög(és valóban sok autós röhög :S), gyalogosok szintén.. és azt nézem,h mi van ? szóval nem igazán értem a dolgot .. önbizalomhiánynak indult de mára emberiszonyom lett ... szó szerint utálok emberek között lenni,ismerősökkel még úgy ahogy elvagyok,és ott tudom magamat adni,mert mindenki aki ismer tudja,hogy humoros vagyok,laza stb.. de mára olyan színtű emberiszonyom lett,hogy amint egy új társaságba kerülök vagy új munkahelyre akkor magamba zuhanok ... mindenkit akit röhögni látok,attól tartok,hogy rajtam röhög ..
Hihetetlen rondának tartom magam,de komolyan ami testi hiba lehet egy emberen az rajtam megvan :) ( magas homlok,görbe orr,szemtengelyferdülés,elálló fülek,görbe hát,kopaszodok .... ) Szóval úgyérzem vagyok már olyan szinten,hogy elfogadtam a külsőmet,nem is érdekel már,nemtudok ellene mit tenni,de azt egyszerűen nemtudom megszokni,hogy minden 2. autós és gyalogos rajtam röhög amint meglát,nem merek elmenni oda ahol 5 embernél több van... ebbe soha nem törődök bele,nem tudok barátnőt szerezni,legalábbis olyant amilyent szeretnék magamnak..
22/ F
Az nem derül ki,mivel eljöttem már otthonról,saját lábon szerettem volna megélni,szóval mikor itthon vagyok Magyarországon akkor egy 60 négyzetméteres lakásba élek,és suzukival járok :DD (az audit csak németbe használom,sztem elég annyit mondanom,hogy magyar útviszonyok .. :D )
Tehát nagyon sokan nem tudják(akik nem ismernek),hogy valójában tehetősebb vagyok mint az látszik :D
Na de elkanyarodtunk a témától ..
Ha ennyire gazdag vagy, akkor én sem értem, miért nem tudsz nőt szerezni...
A legrondább, de gazdag férfiaknak vannak a legjobb nőik.
Amit leírsz, abból nem tűnik úgy, hogy buta lennél, ráadásul írod, hogy magas is vagy. Ezek, plusz a gazdagság szerintem messze jobb esélyeket adnak neked, mint amilyenek a férfiak többségének vannak.
Mit dolgozol Németországban? Munkahelyen nem tudsz nőt találni. Aki megismeri a személyiségedet, az lehet, hogy beléd szeretne a külsőd ellenére is.
A görbe háton már 22 éves korban nem tud segíteni a gyógytornász sem.
A kopaszodást hajbeültetéssel lehet kezelni. Sokan megcsináltatják, bár nem olcsó.
Jó pasi sosem leszel, de nőd simán lehetne.
Értem, a magyarországi viszonyok szörnyűek. :)
Egy magyar nőnek a te anyagi helyzeted hűha, de német színvonalon átlag vagy egy picit a felett van. Ha Magyarországon akarsz magadnak párt találni, akkor azt sajnos így kell. Figyelj, ezernyi nő lenne a vagyonod miatt a nőd (kitudja, hányan írtak most is rád... :D), de az ilyen kapcsolatokban nem leszel boldog, azt a boldogságot, amit te keresel, azt nem az ilyenekben fogod találni, és nem utolsó sorban, de pár évnél tovább nem tartanak... Én írtam korábban, hogy a külsődön (stílus, karakter) lehet javítani. Szerintem ezen kezd el gondolkozni, próbálgasd, mi az, ami jól áll neked. De szerintem inkább stílusosan öltözködj, mit sportosan. Én az elegáns, stílusos öltözködés híve vagyok.
Egy közös van bennünk: Én német származású vagyok, és Te ott élsz, ahova egyszer szeretnék "visszakerülni". :D Majd oda megyek tovább tanulni. :P
Ne az alapján ítéld meg magad, hogy milyen a barátnőd és hogy a suttyó járókelők hogyan reagálnak rád.
Én egy átlagos külsejű embernek tarom magam és sok belső értékem van. Ha azzal törődnék, hogy mit mondanak rólam az emberek, már régen begolyóztam volna.
Én is lesz@rom az emberek véleményét! A barátaim véleményét néha meghallgatom és ha kell változtatok is magamon, de az önbizalmam nem ettől függ!
Szeresd és fogadd el önmagad!
én ezt egy bölcs embertől hallottam:
A vélemény olyan mint a segglyuk.
Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!