Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen témákról kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen témákról kellene beszélnem egy lánnyal, hogy érdekes legyek a számára?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 10:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Akkor szerinted azzal van a gond, ahogy előadod a dolgokat?

Vagy most ezt nem értem igazán :D

2012. febr. 16. 11:16
 12/15 A kérdező kommentje:
Igen, énszerintem ott a gond. Illetve én nem tartom magam unalmasnak, de sztem mások igen és ez lehet az oka. A tálalás.
2012. febr. 16. 11:21
 13/15 anonim ***** válasza:
Hidd el, a nők nem buknak arra, ha egy férfi otthonosan mozog a női témákban. Különösen visszataszító, ha olyanokat kérdezel tőle, hogy "de jó a cipőd, hol vetted?", mert azt fogja hinni, hogy langyi vagy egy kicsit. Ha szóbakerül valami női dolog, mondd bátran azt, hogy "az ilyen női dolgok engem nem érdekelnek". Ezzel nem járhatsz rosszul, mert ha megkérdezi, hogy miért nem, akkor máris van miről beszélgetni. Ha azt kérdezi meg, hogy és akkor mi érdekel helyette, megint van miről beszélgetni, plusz elkönyveli, hogy egy normál pasi vagy, akit pasis dolgok foglalkoztatnak. A nők folyton olyasmiket mondanak, hogy "elvárják, hogy egy férfi megértse a női dolgokat", de valójában ennek az ellenkezője jön be nekik. Fura, de ez az igazság. A nők valójában azt szeretik, ha egy erős férfi irányítja őket, és megmondja, hogy mi legyen, ellentmondást nem tűrően, és közben folyton ennek az ellenkezőjét hangoztatják. Kb. 10 kapcsolat és sok-sok utánajárás kellett hozzá, hogy erre rájöjjek, de onnantól kezdve nagyon könnyen ment az ismerkedés, kapcsolatteremtés, és messze-messze "jobb nőim" lettek, mint akik előtte voltak.
2012. febr. 16. 14:20
 14/15 A kérdező kommentje:

Én egy szóval sem mondtam, hogy a női témákról beszélgetek a lányokkal. Azt írtam, hogy azt a bizonyos illető lányt érdeklő témákról próbálok beszélgetni vele, a hobbijairól például. És sokszor én sem tudom megállni, hogy azt mondjam, hogy ezek a női témák nem érdekelnek. De nem úgy látom, hogy ez a kijelentésem sikert aratott volna. Azt se gondolom, hogy papucs lennék, tudok határozott, erélyesebb lenni.

Az én kérdésem nem is ez... hanem, ez:

egy lánnyal se tudok másról beszélgetni a kezdet kezdetén, mint hogy hogy hívják, mivel foglalkozik, mik érdeklik, de valahogy az az érzésem, hogy ők valami másra várnak, ez így unalmas nekik. Mert válaszolni válaszolnak, csak aztán sokszor bedöglik a beszélgetés. Ezt érzem, bár nemigen értem, mert ha hozzám odajön valaki, aki szimpatikus, akkor nem akad el a beszélgetés, mert én továbbgombolyítom.

Így már értitek?

Köszönöm szépen az eddigi válaszokat!

2012. febr. 16. 16:29
 15/15 anonim ***** válasza:
A nők semmit sem kèrdeznek,az a lényeg,hogy minèl több dologra tudd verni a f**z*d. Ha ez nincs meg,akkor nem lesz baràtnőd.
2018. márc. 18. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!