Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen témákról kellene...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen témákról kellene beszélnem egy lánnyal, hogy érdekes legyek a számára?

Figyelt kérdés
2012. febr. 16. 10:04
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Esetleg arról, ami érdekli a kiszemelt lányt?
2012. febr. 16. 10:12
 2/15 A kérdező kommentje:
ezt az első pillanatban még nem tudni...
2012. febr. 16. 10:13
 3/15 anonim ***** válasza:
Inkább magadat add :) Emellett keressetek közös témát, ami mindkettőtöket érdekel, tehát tudtok róla beszélni.
2012. febr. 16. 10:19
 4/15 anonim ***** válasza:
jah..persze...ami érdekli...majd a sminkkészletéről beszéljek vele mi!? O_O...az nem a férfi dolga...arra ott vannak a búzák,meg a barátnők!
2012. febr. 16. 10:19
 5/15 anonim ***** válasza:
Melyik lány beszél a sminkkészletéről?? Nincs ám valami jó véleményed a lányokról... -.-
2012. febr. 16. 10:21
 6/15 A kérdező kommentje:
Magamat adom és igyekszem a lányt is érdeklő témákat keresni (és nem a szemceruzakészletet) de úgy érzem, unalmas vagyok. Beszélgetünk, végighallgatjuk egymást és ennyi. Nem tudom, mit kéne csinálnom, nem vagyok visszahúzódó, de nem kaptam visszajelzést, hogy érdekes lennék, pedig törekszem rá. Egyszer viszont dumáltam egy lánnyal csak úgy egy kocsmatúrán (egyetemi dolog), abszolút nem próbáltam érdekes lenni és mégis felkeltettem a lány érdeklődését. De aztán egy idő után az ő érdeklődése is elszállt, úgy éreztem...
2012. febr. 16. 10:23
 7/15 anonim ***** válasza:

Nem kell erőltetni, beszélj vele arról ami jön éppen :D

Én lány vagyok, szóval nem meglepő asszem, hogy be se áll a szám :DD Néha már attól vagyok zavarban, hogy nm tudok hallgatni. De hidd el akármiről kezdesz beszélni és érdekli őt abból nem lesz gond. Ha pedig nincsen közös téma, akkor úgysem lesz nagy jövője a dolognak :/

2012. febr. 16. 10:28
 8/15 A kérdező kommentje:
De én úgy érzem, azzal van baj, ahogy előadom magam. Ha a lányt érdeklő témákról beszélünk, akkor sem tudja megfogni a stílusom.
2012. febr. 16. 10:58
 9/15 anonim ***** válasza:
..állitsd be az órád hogy öt percesnként csörögjön, ilyenkor süss el egy idióta poént.....
2012. febr. 16. 11:06
 10/15 anonim ***** válasza:
hát keresni kell a közös érdeklődési kört, sport, zene, hobbik, ilyesmi, közös filmek, a filmekről sokat lehet beszélni és akkor már van indok egy közös mozira stb
2012. febr. 16. 11:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!