Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan menjek oda hozzá?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan menjek oda hozzá?

Figyelt kérdés
Egy 20 éves fiú vagyok, és tetszik egy 16 éves lány, nekem sajna még nem volt barátnőm eddig, neki már volt pasija, dehát ilyen rövid életű kapcsolat volt tudjátok, mint általában ennyi idősen szokott lenni. Egy suliba jártunk, én már elballagtam, de pl. HÉV-en oda tudnék menni hozzá, csak nem tudom milyen szöveggel. Vagy IWIW-en üzenjek neki, hogy szeretnék vele találkozni? Nem tudom, légyszi adjatok tanácsokat, hogy hogyan, és milyen indokkal keressem fel ez ügyben. Elég tapasztalatlan vagyok e téren. És mennyi az esélyem szerintetek? Amúgy szerintem nem lennék neki teljesen közömbös, mert a suliban is észrevettem, hogy néha úgy néz rám, bár ez lehet csak az idősebb pasik felé irányuló mosoly, vagy csak én értettem félre a jeleket, mert nekem tetszett Ő. Remélem tudtok segíteni valamennyit, mert már kéne egy barátnő:P
2009. jún. 4. 07:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szerintem arra gondold, hogy imponál a lányoknak, ha úgy látják, hogy egy fiúnak van fantáziája. Aztán lehet, hogy annyira nincs, de jól el tudta játszani.

Én erre nem mondanék véleményt, de szerintem erre gondolt.

2009. jún. 5. 18:53
 12/13 anonim ***** válasza:
Igen, arra gondoltam. Képzeld el, hogy nincs egy ötleted, hogy szólítsd meg a lányt, aztán valaki mond egy ötletet, jó eljátszod, és szóbaáll veled, és aztán hogyan tovább? Megint kiderül, hogy nincs fantáziád, és a lány unalmasnak tart. Először is el kell hinned magadról, hogy tele vagy fantáziával, és élmény veled lenni. Ott az a galacsinos téma. Tiszta röhej. De már a lányt megszólította a valaki, mégpedig vicces módon. Nincs véletlenül egy galacsinod? Ekkora hülyeséget! Mindenesetre megdöbbentő. Megdöbbenés. Ez már valami, kirángat az unalomból. Mert adhatok egyet, ha szükséged lenne rá. Ezen már lehet nevetni. Lehet valamin együtt nevetni! A megszólítás megtörtént! Mégpedig sikerrel, utána már bármiről lehet beszélgetni. Persze, lehet, hogy a lánynak rossz napja volt, és nem fogja az adást. Akkor azt lehet mondani. Bocs, látom, rossz napod volt, és nem fogod az adást. Én idősebbek között vagyok, van egy gumicukorkából való fogsor a zsebemben. Azt mondom a valakinek, úgy lerohanva őt: Kell egy fogsor? Micsodaaaa??? Egy jó fogsor! előrántom a zsebemből, kicsomagolom. Ez mindig bejön. Egy mosollyal kezdődik, aztán nevetés, és jó minden.
2009. jún. 6. 07:32
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Tényleg! Most már értem;P Köszönöm mindenkinek, tényleg segítettetek!
2009. jún. 6. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!