Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan segítsek neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan segítsek neki?

Figyelt kérdés

A nővérem 21 éves és titokban jár egy 42 éves alkoholista emberrel.Onnan tudom h elolvastam az sms-eit.

Én ezt nem tartom jó dolognak, mit csináljak h szétválasszam őket? Mert nem szeretném h ilyen vénnel élje le az életét aki alkoholista.Sokkal jobbat érdemel nála. Kb apám korabeli:S

2009. jún. 3. 19:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj a nővéreddel, hogy tényleg jól értelmezed-e, aztán szülőkkel, ha kell. Amúgy emg minek olvasod más sms-eit? elég nagy bunkóság.
2009. jún. 3. 19:21
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Beszeltel mar vele errol? Elmondtad a velemenyed mar neki?

Szerintem mond meg neki hogy gondoljon bele a jovojebe,mi mijen lessz.Ha nem jon be szolj apukadnak szerintem.

3/9 anonim ***** válasza:
100%
beszélj vele, és mondd el hogy aggódsz miatta.
 4/9 A kérdező kommentje:

azért olvastam az smseit mert tudtam jól, h van köztük valami.ezt el is mondtam neki ..de ö mindet tagadott.érdekesen viselkedik a faszi közelébe.

és ez nem bunkóság , hanem csak aggódom a saját nővérem miatt.

2009. jún. 3. 19:29
 5/9 anonim ***** válasza:
Azért az is fontos, hogy Te mennyi idős vagy? :)
2009. jún. 3. 19:33
 6/9 A kérdező kommentje:
18...
2009. jún. 3. 19:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem túl sok mindent nem tudsz tenni. Mert ha a nővéred szereti azt az embert, akkor nem fogja elhagyni, és ha tiltjátok neki, akkor csak mégjobban ragaszkodni fog hozzá:( Sajnos ez az igazság :( Felnőtt nő, ti nem dönthettek helyette... Próbáld meg neki elmondani, hogy mért vagy ez ellen a kapcsolat ellen, és próbálj rendes érveket felhozni (ne ilyeneket, hogy az apám lehetne, mert erre azt fogja mondani, hogy és akkor mi van). Szedd össze az érveidet, és beszélj vele. Ha hallgat rád, óriási mázlid van. De ha nem, akkor is mondd el neki, hogy te mellette állsz, és bármi történik, rád számíthat. Ennél többet szerintem nem tehetsz.
2009. jún. 3. 19:45
 8/9 anonim ***** válasza:

Az első lépés, hogy beszélj Vele. Bár ahogy látom, ez már megtörtént. Ha kell, tedd meg újra, és fejezd ki magadat óvatosan és kedvesen, hogy a testvéred is megértse, hogy Érte aggódsz. Hiszen ha tényleg szereti ezt az embert, akkor esetleg olyan gondolatai lesznek, hogy a férfi ellenszenves számodra, csak őt nem bírod elviselni... szerintem érted mire gondolok. Ha az ember lánya szerelmes, akkor úgy viselkedik, mint egy kiskamasz. Mellesleg azt sem tudhatod, hogy az az alak miket mondott neki...

Ha nem segít a kettőtök beszélgetése, akkor talán vond be a szüleiteket is, akik ugye nem sok mindent tehetnek, mert mindketten nagykorúak vagytok, másrészt ha kicsit aggódósabbak és balhéznának, akkor a nővéred úgy érezhetné, hogy ellene hangoltad őket. (mégha ez nem is igaz...)

A harmadik, hogy beszélj egy barátjával... mondjuk a legjobb barátnője mit szól ehhez?

Mondd el neki mennyire aggódsz, és próbáljatok valamit együtt kitalálni.

És ha semmi nem segít, akkor fordulj egy szakemberhez, bár ezt tényleg a végső esetben tedd. Nekem is sokat segített, amikor tanácsot adott. Persze ezt az interneten is teheted egy e-mail keretében név nélkül. Ha szükséged van egy ilyen címre, akkor írj nekem privátban nyugodtan.

Csak megfontoltan és bátran! Nagyon jófej tőled, hogy aggódsz érte... :)

2009. jún. 3. 19:52
 9/9 A kérdező kommentje:

köszi szépen:)

megpróbálok vele ismét beszélni(K)

2009. jún. 3. 20:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!