Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz első randin smárolni? Ti mikor szoktatok?
Hát ez teljesen attól függ... ha vannak már érzelmek mindkét részről, akkor miért ne.
Különben sem csak úgy neki kell rontani, lehet puhatolózni kisebb dolgokkal, ha meg szeretnéd csókolni a fiút/lányt, aztán ha pozitív a reakció, akkor mehet :)
De egyáltalán nem kötelező, és nem is kell csak azért, mert randi.
Én habarodtam már bele úgy valakibe, - és ez kölcsönös volt - hogy az első randin nemcsak csók volt, hanem több is... szép kezdete volt egy majd egy éves kapcsolatnak.
Viszont akit nem ismerek, és csak úgy randizok vele, azzal nem smárolnék.
Smárolni szerintem nem gáz első randin, sokan szoktak.
Taperolást stb. még nem kell megengedni első randin, de miért ne csókolhatnátok meg egymást pl. elváláskor?
Nekem több tartós kapcsolatom alakult úgy, hogy buliban, koncerten összekavartam valakivel. Nem tartom ezt optimális kezdésnek, dehát így alakult. Ha már korábban ismerkedtetek meg, és felhívott, randira hívott, akkor az egy fokkal szerencsésebb kezdés.
És a legtöbb embernek a csók a szimpátia döntő kifejezője ilyen helyzetben - nekem régen pl. volt olyan, hogy azért nem lett a dologból semmi, mert nem reagáltam pozitívan, amikor a srác meg akart csókolni - pont mert korainak tartottam - és utólag tudtam meg, ebből azt hitte, hogy nem tetszik nekem. Persze hozzá kellett volna szóban is tennem, hogy nem vele van a bajom, hanem még korainak tartom - dehát akkor kevesebbet tudtam, mint most! :)
Úhh, ha ezt ilyen egyszerű volna megmondani. Volt olyan srác, akivel azért nem jöttem össze, azért nem tervezett velem hosszútávon, mert hogy is fogalmazzak, túl könnyűnek talált (azért nem mondom, hogy könnyűvérű, mert szexről nem szólt a dolog, és egyáltalán nem olyan a habitusom sem), mert első randin (nem is volt több) már engedtem a csókot. Addig ebből nem csináltam problémát, ahogy jött, úgy jött... Sőt, ha belegondolok, nem is volt olyan fiú, akivel úgy jöttem volna össze, hogy az első randin nem volt semmi. (Oké, olyan sok fiúról nem beszélünk, csak 4-ről.) De ez az említett srác pont hogy komolytalannak gondolt, mert ő nem tud komolyan venni olyan lányt, aki már első randin ilyesmibe belemegy...
Szóval elgondolkodtatott, lehet, hogy tényleg így van.
És azóta megtaláltam a párom, akivel az első randin búcsúzáskor egy ölelésnél nem volt több, és csak 2 hétre rá követte a 2. randi, ahol megesett az első csók, de mi mégis az 1. találkozást számítjuk a kapcsolatunk 1. napjának. :) Ami már fél éve tart (tudom, nem olyan hosszú idő, de minden csak a hozzáálláson múlik. :))
Szóval érdekes dolgok ezek...
Bocs, hogy hosszú voltam.
(23/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!