Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Első randin smárolni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin smárolni?

Figyelt kérdés
15 évesen első randin smárolni ugy h a fiúval most beszélsz először nektek nem "fura" mármint ez 1ik bnőmmel történt és nekem ez olyan furcsa h első randin
2010. dec. 31. 14:58
 1/9 Moszuke ***** válasza:
86%

szép magyarsággal:

a barátnőd meg lesz dugva a srác által folyamatos beálló jövőben.

2010. dec. 31. 15:01
 2/9 anonim ***** válasza:
69%
Az első randin nem csókolozok, egyrészt úgy gondolom ahoz szerelem kell és első randin aztán marha nagy lehetXD meg abból megtudom mennyire hajt, nem szeretem az egymásra tapadást mikor még nem is ismerem.
2010. dec. 31. 15:16
 3/9 A kérdező kommentje:
énis igyvagyok ezzel nállam ez totál kiverte a biztosítékotXD
2010. dec. 31. 15:23
 4/9 anonim ***** válasza:

15 évesen egy effektíve ismeretlen fiúval lehet, hogy korai, de ez az ő dolga... Én speciel szeretek csókolózni, ahhoz nem feltétel a szerelem. Nekem bőven belefér, ha az első randin elcsattan a csók. Nagyon sok mindent le lehet szűrni szerintem belőle... Ha nekem már a csók se jön be, akkor nem is szoktam tovább erőltetni a dolgot.

20L

2010. dec. 31. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

Nekem egyszer volt olyan, hogy az első randin dugtam is.

Szerintem bizalom kérdése az egész.

2010. dec. 31. 15:47
 6/9 anonim ***** válasza:
kedves 20L én már akkor nem folytatom tovább ha elsőn akar csókolni:P nem egy csóktól dőlik el a világ:)
2010. dec. 31. 17:37
 7/9 anonim ***** válasza:
51%

Én első randim nem smároltam.

Csak arcra puszi volt:)

És azóta is együtt vagyunk 1év3hónap2hét3napja.:D

2010. dec. 31. 21:53
 8/9 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem fura. Másrészt szerezz magadnak egy fiút vagy kezdj magaddal valamit, ha nincs jobb dolgod, mint a barátnőd dolgairól beszélni, akkor viszont te vagy fura.
2010. dec. 31. 22:01
 9/9 anonim ***** válasza:

20L vagyok.

Persze nem a csókon áll vagy bukik minden, de NEKEM ez belefér első randin. És megint hangsúlyozom, hogy nekem fontos, hogy milyen az első csók... Ha ott nem mozdul meg valami, akkor az már nem az igazi. Nekem életem legjobb csókja is első randin csattant el. Most másfél éve vagyunk együtt, ebből lassan 1 éve együtt is élünk.

Erre szerintem nincs is szabály, hogy helyes-e vagy sem... Ha mindkét félnek azonos az igénye e téren, akkor úgy a tökéletes.

2011. jan. 1. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!