Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin smárolni?
szép magyarsággal:
a barátnőd meg lesz dugva a srác által folyamatos beálló jövőben.
15 évesen egy effektíve ismeretlen fiúval lehet, hogy korai, de ez az ő dolga... Én speciel szeretek csókolózni, ahhoz nem feltétel a szerelem. Nekem bőven belefér, ha az első randin elcsattan a csók. Nagyon sok mindent le lehet szűrni szerintem belőle... Ha nekem már a csók se jön be, akkor nem is szoktam tovább erőltetni a dolgot.
20L
Nekem egyszer volt olyan, hogy az első randin dugtam is.
Szerintem bizalom kérdése az egész.
Én első randim nem smároltam.
Csak arcra puszi volt:)
És azóta is együtt vagyunk 1év3hónap2hét3napja.:D
20L vagyok.
Persze nem a csókon áll vagy bukik minden, de NEKEM ez belefér első randin. És megint hangsúlyozom, hogy nekem fontos, hogy milyen az első csók... Ha ott nem mozdul meg valami, akkor az már nem az igazi. Nekem életem legjobb csókja is első randin csattant el. Most másfél éve vagyunk együtt, ebből lassan 1 éve együtt is élünk.
Erre szerintem nincs is szabály, hogy helyes-e vagy sem... Ha mindkét félnek azonos az igénye e téren, akkor úgy a tökéletes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!