Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányadik randin lehet smárolni?
Én csajszi vagyok és szerintem az első randin nyugodtan lehet smárolni, ha látod a lányon, hogy ő is akarja és ha te is benne vagy, inkább te kezdeményezz, ha zárkózottabb a lány. Már csak egy olyan helyszín kell ahol első randin, vagy után lehet. Pl: (nekem is ilyen volt) ha hazaviszed kocsival, a házuk előtt megállva (nekem 30 percig tartott annyira jó volt). Vagy séta közben, parkban...
Ne izgulj ha mind2-em benne vagytok, mehet...
15 éves vagyok, de ugye akkor ha már ilyen rendesek vagytok lenne még két kérdésem.
1. az oké, hogy ilyen lágyabb csók legyen, de mennyi legyen? 2 perc, fél perc? rövid, hosszú?
2. mi van ha elhúzza a fejét vagy ilyesmi? oké, elég kevés rá az esély, de mégis. utána elég gáz úgy csinálni mintha nem történt volna semmi.
15/F
mintha az én történetemet írtad volna le.
ugyanezzel a problémával küzdök, ugyanennyi idős vagyok..
én 3szor találkoztam vele sétáltunk, beszéltünk, röhögcséltünk.. de én sem "merem" lekapni.. és félek énis afejelhuzástol. de szerintem amikor este van és mondjuk ültök valahol akkor kapd le.. ne nappal (nem tudom miért de én este nyitottabb és bátrabb vagyok) pl ültök egy padon vagy tóparton, stégen. este a nők is nyitottabbak :)
Habitus függő:) Nálam nem randi amin nem smárok:) És ha valahova randizni indulok, abból randi is lesz:D
Szóval nekem 1.-n:D
De tuti lenne olyan csaj, akiért kivárnám a 3. randit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!