Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy kell smárolni? Nektek tetszett az első? Hány évesen történt?
Igazából csak azt írtad le amit írtam hogy ne írjanak..O.o
De én arra gondoltam hogy a nyelvemmel és az ajkaimmal mit csináljak?? O.O
"De én arra gondoltam hogy a nyelvemmel és az ajkaimmal mit csináljak?? O.O"
Olyan szívesen leírnám, hogy rátapasztod a valagamra és kinyalod, de ez monitorfestéket nem tűrő lenne :D
Amúgy meg először csak puszik, csókok, nyelvek kicsit összeérnek, utána jön magától. Csak ne kapálózz a nyelveddel, ne pörögjön, mint a motolla, mert az úgyse esik jól és úgy érzi a másik, mintha egy idegbeteg meztelencsiga végezne önkielégítést a szájába. Csak szépen, nyugodtan, és meglátod, hogy menni fog :)
"Olyan szívesen leírnám, hogy rátapasztod a valagamra és kinyalod, de ez monitorfestéket nem tűrő lenne :D "
ikszdéé xD köszikee! XĐ
Amúgy a másik "rendes" válaszodat köszi! xD
Azt nem tudom leírni, hogy hogy kell, ez tényleg olyan mint a szex, nem írhatom le pontról pontra, az ember majd kitapasztalja.
Én 16 évesen csókolóztam először, azzal a sráccal egyik csók sem volt nagy szám. Utána összejöttem mással, egyáltalán nem vonzódtam hozzá, vele kifejezetten rossz volt a csók. Aztán beleszerettem egy srácba (de az első csók vele se volt nagy szám), kb 3-4. randin kaptam először olyan csókot amit élvezni tudtam. Akkor 18 voltam.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!