Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » EZ nagyon Gáz, hogy faképnél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

EZ nagyon Gáz, hogy faképnél hagytam?

Figyelt kérdés
tegnap voltam egy buliban, barátnőimmel, és egészen váratlanul megjelent az a pasi,aki tetszik nekem, de amiko odajött,nem tudtam mit mondani,ezért inkább elmentem,és otthagytam szó nélkül. ezek után mit gondolhat most rólam? most biztos tisztára hülyének néz, most mit gondolhat? ezt elszúrtam?
2012. febr. 12. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:

ezt bizony elszúrtad.

Nagyon tetszhet neked ez a srác ha ilyen szépen lepatintottad :D

beszélj vele ;)

2012. febr. 12. 15:07
 2/2 anonim ***** válasza:
Azt hiszi, hogy nem tetszik neked, és lehet, hogy fel is adja, mert ez elég ridegen hathat, bár nem voltam ott, lehet, hogy látta az arcodon, hogy zavarba vagy, de azért nyiss felé, ha akarsz még valamit mert lehet, hogy ő már nem fog.
2012. febr. 12. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!