Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtam, hogy van barátnője, mégis hagytam, hogy megcsókoljon. Mi a véleményed?
Több, mint egy éve van barátnője, de igazából csak azért nem szakítanak, mert nehéz a megszokás miatt, de mindketten tudják, hogy nem jó már. A srácot elég rég óta ismerem, és "kerülgetjük" egymást már egy ideje. Tegnap, mikor felköszöntöttem a szülinapja alkalmából, megcsókolt, én pedig hagytam.
Bunkóság/ribancság volt tőlem? Okkal van bűntudatom? Mi a véleményetek erről az esetről?
Az ilyen dolgok néha megesnek.
Ha pedig amúgy is tönkremenőben van a kapcsolatuk, talán ez ad egy löketet, hogy felhagyjon azzal ami már amúgy is halálra van ítélve.
A kérdés már csak az, hogyha ezek után otthagyja a nőjét, te hajlandó lesze járni vele?
21F
Sztem nem vagy ribanc!
Nézd úgy gondolom, ha egy kapcsolatban minden jól megy, akkor nem kacsingat kifelé senki sem. Ergo ha ő megcsókolt, az nem a Te hibád.Én emiatt nem enném magam. Főleg mivel régebb óta vonzódtak egymáshoz. Lehet ez a csók kell majd neki ahhoz, hogy kilépjen a megszokásból és vgére szakítson a bnőjével!
Szerintem ne foglalkozz vele - neki kell elszámolni a lelkiismeretével. Ha neked tetszik a srác, akkor hajrá.
Ne legyen bűntudatod!
A barátnőjétől is hallottad már, hogy nem jó a kapcsolat, vagy a srác csak ezzel szédített? :)
Arra célzok, ha egyszer veled is megszokásból lesz csak együtt, akkor lehet, hogy mégegyszer megcsókolna - valaki mást...
Nekem bűntudatom lenne... és haragudnék is magamra. Ha együtt vannak, akkor együtt vannak. És amíg így van (hiába takarózik ilyen helyzetekben azzal, hogy már rossz a kapcsolat) nem másznék bele. És magamat sem aláznám be azzal, hogy esetleg a srác mégis a barátnőjénél marad, én meg hoppon.
Az meg már a level 90, mikor megromlott házasságban élő férfival megy a kamaty, ugyanilyen megfontolásból.
19L, a büdös konzervatív.
Ismerem a srácot elég rég óta már, és tudom, hogy nem jó a kapcsolatuk. Nem most takarózott ezzel, tisztában voltam vele eddig is.
"És magamat sem aláznám be azzal, hogy esetleg a srác mégis a barátnőjénél marad, én meg hoppon."
Szerintem ez nem lenne megalázó, sőt igazából nem is számítok arra, hogy majd értem dobja a barátnőjét. Ugyan biztos vagyok benne, hogy nem fognak együtt maradni, de attól még nem biztos, hogy velem akar lenni. Nem ígért semmit, nem kérte meg a kezem, egyszerűen csak megcsókolt. Ez nem feltétlenül jelent semmit a kettőnk kapcsolatát nézve szerintem.
mondd meg a barátnőjének
hiszen te sem örülnél ha téged csalnának meg
miután meg szétválnak éljetek boldogan a pasival
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!