Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudtam, hogy van barátnője, mégis hagytam, hogy megcsókoljon. Mi a véleményed?
Több, mint egy éve van barátnője, de igazából csak azért nem szakítanak, mert nehéz a megszokás miatt, de mindketten tudják, hogy nem jó már. A srácot elég rég óta ismerem, és "kerülgetjük" egymást már egy ideje. Tegnap, mikor felköszöntöttem a szülinapja alkalmából, megcsókolt, én pedig hagytam.
Bunkóság/ribancság volt tőlem? Okkal van bűntudatom? Mi a véleményetek erről az esetről?
Nem erről van szó. A kérdező részéről nem történt eget rengető dolog. Nem kell vele foglalkoznia. Majd ha a másik akar valamit,szól. A kérdező van könnyebb helyzetben,mert ő a nő. Csak várakoznia kell,hogy mi sül ki a dologból. Az udvarlás és a kibontakozás oroszlán része úgyis ránk,férfiakra jut.
Ha nem történik semmi,akkor egy szép pillanat volt,ha meg igen,akkor a srác intézze a kapcsolata lezárását úgy ahogy akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!