Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék Budapesten csendes visszahúzódó lányokkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
23 F2012. febr. 11. 01:10
12/12 anonim válasza:
Háát... én csendes-visszahúzódó vagyok, kivétel egy-két ember társaságában, de akkor is csak úgy nem vagyok az, ha mások nincsenek ott. Könyvtárba ritkán járok, meg úgy egyébként is ritkán mászkálok el... Nincs is időm. Szóval, ha magamból indulok ki: utcán :D de szerintem lehet látni valakin, ha ilyen... Engem pl. nem zavar, ha odajönnek hozzám, csak leblokkolok, és alig tudok kinyögni valamit hirtelenjében, de aztán felfogom a történteket, és újra beszámítható vagyok:) Szóval csak annyi, hogy figyeld az embereket, és ne félj leszólítani őket;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!