Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nulla önbecsüléssel és nulla önbizalommal lehet egy félénk, értelmes, szeretethiányos fiúnak barátnője? 22/F
Tojd le, mit gondolnak mások. Ha elküld valaki, akkor is mi van? Kiröhög 1 olyan, aki oda se merne menni kezdeményezni? Röhögj a képébe. Nem vesztesz semmit. Van millió másik lány. És ne félj tőlük, ők is ugyan olyan emberek, mint te, (bocs a kifejezésért) ők is büdöset sz@rnak.
19F
Utolsónak igaza van teljesen és az tök természetes, hogy kívánod a szép nőket, az összeset szinte xDDD
Neked jól esne, ha bámulnak a nők ,nem? Lehet nekik is jól esik, ha bámulják őket. Bár ők már lehet unják, mert mindenki ezt teszi. Amíg nem ismernek téged, nem tudhatják, milyen vagy, ezért kaphatsz neked nem tetszó reakciókat. Meg ugye vannak az idióták is.
ma 23:13
EGyszer volt olyan középiskolás koromban, hogy mentem a utcán és egy előttem sétáló lány hátranézett és rám mosolygott. Nagyon bájos volt, de persze köpni, nyelni nem tudtam.
Volt egy hasonló esetem ez még nem is olyan rég történt, haverom modnta, hogy néz egy lány, aki ült egy padon a belvárosban, aztán pedig ahogy elment ő is hátranézett rám.
Persze én nem tudom mit jelenthetnek ezek a jelek, főleg mivel nem vagyok egy nagy szám szerintem külsőre.
A fentiek alapján gondolhatjátok, milyen kisfiús lehetek sajnos.
ma 23:26
Áá, látnotok kéne élőben engem, esküszöm nem hiszem el, mi lehet bennem vonzó.
ma 23:41
Nem szeretnék így nyílvánosan, meg hát a kép az csak kép, szerintem valakiről készülhet jó meg rossz kép is, ha most épp egy jót mutatok azzal hazudok magamról, bár nekem egy kép sem jó, nem is szeretem látni magam fényképeken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!