Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy egy nulla vagyok? 17l
Szia!
Biztosan nagyon elbűvölő vagy, csak valamiért van egy kis önbizalomhiányod. :) Beszélgettem itt egyszer egy lánnyal, aki nagyon kedves és csinos, színes egyéniségű, viszont hasonlót érzett mint amilyet te most, de végül rájött, hogy tényleg értékes. Kiderült, hogy nagyon áradó személyiség, tele szabadságvággyal és ragyogó érzelmekkel. Sajnos sokan próbálják szándékosan letörni az erejét, de sokkal jobban érzi magát :) Nekem is vannak hasonló gondjaim, úgyhogy van tapasztalatom az ilyen helyzetekkel... :S
Elmeséled, mit miatt érzed így? Mik azok a tulajdonságok, amit lenyűgöznek, és emiatt leblokkolsz? :) Színek, szagok?
Ha gondolod, én szívesen beszélgetek veled, ez nekem is jó, mert érdekes vagy :) És tanulhatok tőled :) Ha tudok segítek. Egyébként van itt egy kérdésem abban kicsit bemutatkozom, ha érdekel: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
18/F
Van kedved ismerkedni? Dobj egy levelet.
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!