Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy egy nulla vagyok? 17l
bizony ahogy mondod csomó csunya vagy nem lehet szépen mondani hihetetlen kategóriás csajnak van ezerszer helyesebb barátja, ezt látni az utcán néha, ennyi.
Ott vagy te aki akár tényleg lehet hogy vonzó vagy. Lehet hogy egy csomóan még szépnek is látnak.) De leblokkolsz, és beteges önbizalom hiányod van. Ez generációs probléma, és nem ritka. Sikeres megoldás? Hitesd el magaddal hogy te igenis vagy valaki! Ha másnem verd át magad, aztán mások is elhiszik, jönnek az eredmények csomó fiúval fogsz beszélgetni, kavarni, majd csak azt veszed észre hogy más ember lettél.
Erre nevel bennünket a média, a társadalom, hogy 0-ának érezd, érezzük magunkat, DE nem vagy az!
Én is ezt érzem ha szép lányok vannak körülöttem, de engem tényleg nem vesznek észre, rám sem néznek, hozzám sem szólnak, nyugi nem vagy 0 csak félnek tőled mert szép vagy és ők is 0-nak érzik magukat hozzád!
Neked még lehet pasid, én már vesztettem!
Itt egy videó, ezt nézd meg:)
http://www.youtube.com/watch?v=r9OQNsx51Uc
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!