Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alapból nincs önbizalom hiányom, de mikor meglátok egy gyönyörű nőt az FHM-ben, vagy itt-ott, és a barátom mondja, hogy ez pl. tetszik neki, akkor azt érzem, hogy én hozzájuk képest nulla vagyok. Hogy tehetném túl magam ezen?
Szerinted mikor fog találkozni az FHM-s csajokkal???
Soha:)
Amúgyis veled van, te vagy a társa. Lehet, hogy szivesen eltöltene ezekkel a nőcskékkel is egy éjszakát, de a lényeg, hogy téged szeret:)
Küld el a képed és csinálok belőled FHM babát ;)
Igaz csak képen, de lesz egy olyan képed :D
Persze, hogy megnézi őket. Kinek kellene FHM-es csaj? Bárkinek, csak nem jut hozzá. Ilyen az élet, tele kompromisszummal.
(Most jöhet nekem bárki lepontozással és hasonlókkal, de megnézném, melyik lány rúgdosná ki Geroge Clooney-t, vagy Brad Pitt-et az ágyából...)
Ők nullák hozzád képest. :)
"Az igazi lányok nem tökéletesek, mert a tökéletes lányok nem igaziak."
Azért az, hogy ezek a nők csak a képeken néznek ki jól, és csak azért, mert agyon vannak retusálva, legalább akkora mese, mint amekkora közhely. De ha megérted, hogy ezek a képek csak a fantáziáról szólnak, és eljutsz oda, hogy el tudod különíteni a képzeletet a valóságtól, akkor többé nem fogsz szégyenkezni. És nincs is miért, ahogy nekünk férfiaknak se kell amiatt, hogy a nők megnézik a jóképű filmsztárokat például.
De javaslok egy játékot: vegyél valami nagyon szexi cuccot, minél r*b*ncosabb, annál jobb! Egy este öltözz be, sminkeld, fesd ki magad, esetleg tegyél be nagy fülkarikát, szóval változz át, mint egy ilyen férfimagazinos álomnő! Igyál egy kis pezsgőt, hogy oldódjon a gátlás (csak vigyázz, hogy ne vidd túlzásba, és hogy ne nagyon érződjön), aztán amikor hazaér a barátod, csapj le rá! Játszd el, hogy egy ilyen rámenős, gátlástalan, érzéki cicababa vagy (már ha nem vagy az alapból :)! Szerintem a barátod meg fog őrülni, talán neked is jót tesz terápiaként, de az az egy biztos, hogy feldobja a szexuális életeteket. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!