Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nulla önbecsüléssel és nulla...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nulla önbecsüléssel és nulla önbizalommal lehet egy félénk, értelmes, szeretethiányos fiúnak barátnője? 22/F

Figyelt kérdés
2012. febr. 8. 22:13
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

ma 22:23

Hosszú történet, de a lényeget megpróbálom kiemelni.

Mindig is alacsonyabb voltam az átlagnál és 22 évesen sem nőttem 165cm-nél magasabbra sajnos, így aztán sosem éreztem magam igazán nyerőnek, mindig úgy éreztem, hogy így nem kellek senkinek sem, főleg, ha magas srácokkal voltam együtt, akkor még inkább egy senkinek éreztem magam.

Arról nem is beszéélve, hogy úgy az egész testemmel nem vagyok megelégedve, csúnyának tartom magam és hát vékony vagyok, csak 54kg.

Középsuliban eléggé elhitették velem, hogy egy senki vagyok és, jó formán csak bántottak, kigúnyoltak, lehet, hogy azért, met csendes, jó tanuló voltam és könnyen rám szálltak.

De igazából azért nem éreztem sosem valakinek magam, mert az van a fejemben állandóan, hogy egy ronda, törpe vagyok, aki nem is érdemli meg a lányokat, hiszem kinek is kellenék én ilyen testtel?

Úgyhogy eléggé zárkózott és csendes lettem és vagyok még most is többnyire, bár már sokat javultam saját erőmből a középsulis éveimhez képest, de ezt is nagyon nehéz volt elérni és még így sem merek kezdeményezni, azaz önbecsülésem nulla még mindig.

2012. febr. 8. 22:37
 12/37 anonim ***** válasza:
165 cm, 14 cm. te vagy az? :D
2012. febr. 8. 22:41
 13/37 A kérdező kommentje:

ma 22:41

165cm, 54kg és farokméretről még nem is írtam, ha arra célzol a 14cm-vel.

2012. febr. 8. 22:50
 14/37 anonim ***** válasza:
14 cm az még nem vész, meg amikor már számítana addigra már megszeret a csaj és nem fogja érdekelni :D
2012. febr. 8. 22:56
 15/37 anonim ***** válasza:

Sajnálom nagyon, főleg, hogy nyomorékokkal voltál körülvéve.

Barátkozni sem szoktál senkivel???

Dolgozol vagy tanulsz?

A vékonyság miatt ne aggódj, én egy 20-al nagyobb vagyok nálad, de súlyra kb egyezzünk, na az már elég...

Teljesen elégedett vagyok magammal amúgy és nem a magasság vagy súly miatt. Vannak ilyen kis idióták, akiknek csak a magasság meg ezek számítanak, de nem hiszem, hogy emiatt ne lehetne nőd. Attól még nézhetsz ki nagyon jó. Csak ápolt legyél és ne ízléstelen. Bár van aki az ízléstelenségre bukik és ez elég relatív fogalom.

Szerintem próbálj meg beszélgetni többet emberekkel. Nagyon meg lehet lepődni, mennyire különböző emberek vannak. És a pozitív csalódás a legjobb. Amikor látod, hogy nem mindenki rohadt. Persze attól még aggódhatsz, ha lesz barátnőd, hogy mi van, ha megcsal??? A másik jobban tetszik neki?? Gondolom neked is fognak más nők jobban tetszeni, mint a barátnőd. Te elhagynád egy d..ért?? Ha pedig nem szeret, nem lehet mit tenni...

Meg kell ismerni az embert előbb alaposan.

2012. febr. 8. 22:58
 16/37 A kérdező kommentje:

ma 22:56

Mondom, hogy a farokmérettemmel nincs gondom, nem is érdekel, mondjuk ez fura számomra is, hogy ezzel sosem foglalkoztam érdekes módon.

Helyette a fejem, a vékony testalkatom és az alacsonyságom zavart mindig is.

2012. febr. 8. 23:01
 17/37 anonim ***** válasza:

Egy dolgot ne csinálj, ne mesél be magadnak hülyeségeket és ne gondold azt, hogy úgy sem sikerül. Inkább csalódj. Az az erős ember, aki talpra tud állni. Ne úgy álj hozzá a dolgokhoz, hogy élet és halál kérdése. Ha te nem tudsz segíteni magadon, akkor kérj egy valaki tanácsát.

Én nem akarok segíteni magamon, te ne legyél ilyen.

2012. febr. 8. 23:04
 18/37 A kérdező kommentje:

ma 22:58

BArátaim vannak, nem vagyok én azért olyan antiszociális vagy hogyan is nevezik.

Az is igaz,hogy csak fiúkkal tudok barátkozni is, annyira tartok a lányoktól, főleg a nekem tetszőktől, hogy rájuk sem merek nézni, nehogy azt higgyék, hogy őket bámulom és megszólítsanak vagy, hogy mit gondolnak mások emiatt rólam.

Ma is szép lányok voltk buszon mindenfelé, azt sem tudtam hová nézzek, hogy ne azt higgyék, hogy őket bámulom.

Sajnos nagy gyengéim a lányok, nekem tényleg sok lány megtetszik, de lehet, hogy azért, mert olyan sok lány van tényleg a környékemen.

Ha arcra megfog és testalkatra nem túlsúlyos, akkor már általában tetszik is egy lány.

2012. febr. 8. 23:05
 19/37 anonim ***** válasza:

Olyan nőt ne akarja, aki le rohadt gnómozik téged, mert az nyomorult. És azért, mert legnómoz még te nem leszel gnóm.

Viszont tényleg udvarolni kell meg ismerkedni, anélkül csak a szerencse segíthet rajtad.

2012. febr. 8. 23:06
 20/37 A kérdező kommentje:

ma 22:58

Tanulok, de szinte csak nőkkel vagyok körülvéve így persze ismét eléggé magányos vagyok, hiszen lányokkal nem tudok úgy beszélgetni, haverkodni, mint a fiúkkal.

2012. febr. 8. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!