Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves férfi és 16 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves férfi és 16 éves lány között nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Fiúk, lányok, szülők szempontjából akár? Nem nagy ez így egy kicsit, meg kivülállónak esetleg nem fura? Meg az érdeklődési körük is lehet, hogy már nem egyezik, nem? Mennyire gyakori, hogy 16 éves lánynak 21 év körüli barátja van? Szülők ismerősök hogyan reagáltak?
2009. jún. 1. 15:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Legtöbbször ilyen korban ezzel a korkülönbséggel nem szokott működni a dolog... (érettség, szexualitás és a "járás" szempontjából is) A szülők is ebben a helyzetben (főleg az apuka, akinek a "kicsi lányát" egy 21 éves férfi "elakarja venni" ) nagyon ellene vannak a dolognak. Kivételek perszeh mindig vannak. Például: Szandi 16 éves volt amikor összeismerkedett a mostani férjével aki akkor a duplája volt, 32 éves. Akkoriban még nagyon ellenezték a szülők, deh mostmár megbékéltek. Jah igen, 3 gyerekük van...
2009. jún. 1. 17:32
 12/13 anonim válasza:
Én 16, barátom 21! :) A szülőknek semmi bajuk nem volt a dloggal, a "férfi" részéről eleinte egy kis türelem. Nálunk minden szuper!!!(eddig fél éve--->)
2009. jún. 2. 02:48
 13/13 anonim ***** válasza:
én 16 éves lány vagyok, barátom 21 éves. már fél éve együtt vagyunk és minden rendben van. szüleim közül anyum volt aki ellenezte eleinte, de már kezdi elfogadni. apának első pillanattól szimpatikus volt a srác. :)
2012. aug. 21. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!