Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 21 éves férfi és 16 éves lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves férfi és 16 éves lány között nagy a korkülönbség?

Figyelt kérdés
Fiúk, lányok, szülők szempontjából akár? Nem nagy ez így egy kicsit, meg kivülállónak esetleg nem fura? Meg az érdeklődési körük is lehet, hogy már nem egyezik, nem? Mennyire gyakori, hogy 16 éves lánynak 21 év körüli barátja van? Szülők ismerősök hogyan reagáltak?
2009. jún. 1. 15:49
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem nagy. Ha a fiú tud türrelmesen várni.

De mivel a lány a fiatalabb, a szülei tuti ellenezni fogják.

2009. jún. 1. 15:53
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

szerintem itt meg sok... olyan 20 eves kor tajan kezd nem sok lenni. En 23 eves lany vagyok.

Most volt pl együtt egy 23 eves ismerösöm egy 17 eves lannyal... persze a szülök sokalltak, meg a lany meg teljesen mast vart el egy kapcsolattol, mint a fiu, ne feltetlenül szex teren, hanem ugy altalban...

2009. jún. 1. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem igen, mert 16 és 21 közt rengeteg változás történik.

Egy 16 éves kezdő sok minden terén, és itt nem csak

szexre gondolok, a 21 éves pedig már rég túllépett ezeken.

Nem hinném, hogy lesz belől hosszútávú kapcsolat.

2009. jún. 1. 15:56
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem fura.Nem tudom hogy vagy vele,de egy 21 éves fiú általában szexuálisan aktív.Erről beszéljetek,mi legyen vagy mikor legyen.Szülőknek azért mondd el s ha jó a kapcsolatod velük,a tanácsukat hallgasd meg.Ne csak egy legyél a sok közül.
2009. jún. 1. 15:59
 5/13 anonim válasza:
100%

Hát nekem személy szerint soknak számítana, de ez lehet hogy csak egyéni tapasztalat.. a lánytól is függ, hogy csak azért lenne a férfival mert hogy "menő" hogy idősebb a barátja... De ez csak egy negatív példa.. HOgyha szeretik egymást, akkor semmi gond:), és hogyha a zülők látják hogy jól működik, akkor előbb utóbb úgyis engedékenyek lesznek!

Amúgy manapság elég gyakori...

L/19

2009. jún. 1. 16:00
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a 16 éves kor szex szempontjából se elítélendő..már abszolút ideális...nem sok, ha minden téren passzoltok..ezt azért már a szülők is el szokták fogadni.minden a te érettségeden,felkészültségeden múlik(testi és szellemi értelemben is)
2009. jún. 1. 16:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

17 éves voltam, amikor összejöttem az akkor 22éves barátommal...

5 éve vagyunk együtt és boldogok vagyunk!!!:D

A korkülnbség miatt sosem voltak problémáink. Folyamatosan idomultunk egymáshoz... A szülők sem problémáztak a korkülönbségen.

2009. jún. 1. 16:22
 8/13 anonim ***** válasza:
82%

Azon azért érdemes lenne elgondolkodnod, hogy miért fogalmaztad meg így: FÉRFI és LÁNY..

Egyébként akár működhet is, attól függ, milyen elvárásaid lennének és Ő mennyire felel meg Neked. Szerintem abszolút nem nagy a különbség. Rajtatok múlik minden.

/Ismerek egy lányt, 16 volt, mikor összejött a barátjával, aki akkor 32 volt, ennek 4 éve és boldogok együtt/

22/N

2009. jún. 1. 16:24
 9/13 anonim ***** válasza:
Én 20 vagyok, a barátnőm 16 és minden jó :D
2009. jún. 1. 16:37
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mi is 20/F és 16/L vagyunk és minden jól műödik :)
2009. jún. 1. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!