Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ha egy srác azt mondja, hogy: "még nem az igazit keresi"? (ő is, én is 23 évesek vagyunk), "de azért szeretne megismerni. "
sohasem tudtam h örüljek v ne
hogy ha azt éreztem h csak arra kellek...
ill. mikor mondták h szeretnének lefektetni..
ez jó v inkább elszomorító?
jó v nem ha csak megszeretnének dugni?
(sorri a nyers szavakért)
mert az oké, hogy egy egyéjszakás kalandban nem az igazit keresi egyik fél sem
csak úúgy megtörténik. Viszont nem látok bele a férfiak fejébe.. nekem vannak elképzeléseim, vágyaim, neki(k) is és a probléma ott van ha ez a 2 fél részéről merőben más. pl. egyik csak sexelni szeretne 1-2 hónapig, v félévig majd tovább áll, másik társat keres akivel boldog, jólérzik magukat, mindenben társ kb. nem csak sexben..
másik amit nem értek, hogy: vagyok én megtetszem v miért akarnak meg...ni?
az oké h sexelni szeretnek a pasik
de (az illető pasi)mindenkit v csak én vagyok a kiválasztott??
vagy mindenkit aki bizonyos kritériumoknak eleget tesz és én megfelelek az elvárasoknak
amiről am fogalmam sincs h mik
v hogy??
tudom, h van aki mindenkit megakar sexelni aki nő és él, mozog..:((
A fiuknak a fő céljuk sok sex és más semmi (30 alatt kb., amíg meg nem állapodnak, házasodnak)?
Honnan szűrjem le h mik a tervei egy férfinak, fiúnak velem? Beszélgetni, megismerni nyilván alap, de azt hazudik és azt mond amit akar.. szerintem minden lány, nő tudja hogyhogy tudnak udvarolni a pasik míg el nem érik céljukat mint a politikusok demagógok és jól füllentenek, ámítanak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!