Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt ki fogom nőni valamikor? 14/L
Figyelt kérdés
15 leszek, ês még nem volt barátom. Ez még nem is lenne baj, de amikor kicsit közelebbről ismerkedhetnék valakivel, zavarba jövök és hülyeségeket mondok, meg úgy csinálok, mint aki alig várja, hogy megszabaduljon az illetőtől. Pl. nemrég egy fiú megkérdezte van-e kedvem sêtàlni kicsit. Kedves volt, nagyon aranyos és tetszett is. Szívesen mentem volna, de azt mondtam, hogy "minek?" Ezelőtt voltak jelek, és én hülye végig úgy csináltam, mintha nem tetszene. És mindig ez van... Mintha nem én dönteném el, hogy mit mondok, csak úgy árad belőlem a sok hülyeség. Ezt ki fogom nőni valamikor, ugye? Van valaki, akinek hasonló problémái vannak/voltak?2012. febr. 4. 19:16
1/13 anonim válasza:
Remélhetőleg ki fogod nőni, ugyanis késöbbiekben, ez csúnyán visszaüthet. Most meg kell már tanulnod ésszerű döntéseket hozni, és nem sodortatni magad az árral. De csak akkor fogod kinőni, ha te is akarod
3/13 anonim válasza:
Talán azért mondassz ilyeneket ,mert még kislány vagy,erre nem gondoltál?Majd kinövöd ne aggodj.
4/13 A kérdező kommentje:
Persze, hogy akarom, de nem is tudom, azt hiszem, félek a fiúktól :/
2012. febr. 4. 19:21
5/13 anonim válasza:
akkor beszélgess fiúkkal, aztán majd hozzászoksz és nem fogsz félni
19/F
6/13 anonim válasza:
ennyi eszed van :D miaz h "minek"" hu b+:DDD legalább röhögtem 1 jót :)) XDD
7/13 anonim válasza:
ha megtetszik neked egy pasi akkor beszélgess vele talizzatok párnapig aztán smárold le.. biztos örül majd neki.. én tudom
16/F
8/13 anonim válasza:
András, te nagyon paraszt vagy. -.-"
9/13 anonim válasza:
Ki fogod nőni, de mikor ilyeneket mondanál, akkor végy eröt magadon és mond azt, hogy igen szeretnék sétálni veled. Első ki mondásra furcsa lessz neked, kicsit lepirulsz de ez normális, es elindultok sétálni, beszélgetni kezdtek stb. Magátol alakul majd minden.
10/13 anonim válasza:
Remélhetőleg kinövöd ha már több hasonló élményed lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!