Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Azt honnan tudom meg, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt honnan tudom meg, hogy mennyire pénzigényes egy lány?

Figyelt kérdés
Már régebben (kb 2-2,5éve) azt fogadtam meg, hogy nem szerezek magamnak barátnőt, amíg nem lesz házam. Eddig jó irányba haladok, de még ez arrébb van. Lassan 20 éves leszek, már ezt a fogadalmat nem igazán tudom tartani. Azért csináltam ezt, mert én azt vettem észre, hogy mindegyik nő az egzisztenciát nézi meg, ha ez nincs, akkor mehetek a francba. Már szinte mindegyik barátomnak, havernak van barátnője,csak nekem nincs. Tartsam magam ahhoz amit jó ideig sikerült, vagy hagyjam az egészet?

2012. febr. 3. 21:30
 1/7 A kérdező kommentje:
vagyis hogyan tudhatom meg?
2012. febr. 3. 21:37
 2/7 anonim ***** válasza:

Rengeteg dologból...

Ha általában Mayo Chix, vagy más hasonló kaliberű ruhában látod, az máris sokat elárul. Ahogy az is, hogy pl mennyire van teleaggatva arany ékszerekkel, kiegészítőkkel, hány kiló smink van az arcán (igen, ez is mérvadó! - ugyanis nem hiába a mondás, hogy azok adnak legtöbbet a külsőre, akikben legbelül kong az üresség..), stb.

2012. febr. 3. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
7%
A nők többsége egy pénzéhes ribanc, akit csak a bankkártyád érdekel, meg hogy jó kocsid legyen, jó kéród stb. Egy barátnő valamilyen szinten mindig pénzigényes, például ha elviszed valahová, vagy veszel neki valamit (teszem azt valentin napra), meg ilyesmi. Találj egy rendes lányt, aki téged szeret, és nem a vagyonodat. Jó az, ha van némi anyagi háttered de ez nem fő szempont.
2012. febr. 3. 21:41
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Ja, és óvakodj a zsidó ribancoktól, mert kiszívják a véred is!
2012. febr. 3. 21:41
 5/7 anonim ***** válasza:
63%
21:41-nek nagyon igaza van:olyat keress aki téged szeret,nem a pénzed.
2012. febr. 3. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Betekered a farkadat egy húszezressel és megnézed, hogy hányszor veri el.
2012. febr. 3. 23:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Hívd el 2-3x randizni és sztem abból kiderül. Nem feltétlenül kell egy étterembe vinni, hanem olyan helyre, ahol több mindenért lehet "fizetni". Pl. elviszed egy fürdőzésre, és ott van a 1.belépő 2. mondjuk szauna 3. kaja 4. innivaló.. és ha mindent hagy hogy te fizess mind a 2-3 randin, akkor akár csak eljátszhatja a szent szüzet, de közben meg elvárja hogy fizess mindent, ha esetleg felajánlja hogy fizeti ő ezt meg azt, akkor elvileg normális csaj:)
2012. febr. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!