Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rettegek a lányoktól, mit tegyek?
Még kevés embert ettek meg a lányok.. nyugalom..
Nem az életed múlik egy beszélgetésen -.-
F/16
Engem megettek , ne kockáztass, maradj gyáva, hagy maradjon nekünk több.
Nyugi , csak vicc volt , szedd össze magad!
Meglátod a köszemeltet, rámarkolsz egyet a családfára, gyerünk.. elindulsz ráköszösz:
Szia! Józsi vagyok és /bár nem szoktam ilyet csinálni/ gondoltam idejövök mert nagyon tetszel és szeretnélek megismerni..
kb ennyi.. picit hárít majd, ez tuti de nem kell feladni, hozza majd magát a dolog..
16/F
Ne a lányok miatt legyen önbizalmad, hanem magad miatt! Kezdj el sportolni, azzal nem csak a testedet, de az önbizalmadat és a fegyelmet is fejleszted.
Hiába tanulsz be 'tuti'-nak mondott szövegeket, nem fognak működni, mert az emberek kiszúrják a bizonytalankodókat.
Ha pedig van önbizalmad, nem kell előre gyártott szöveg. A magabiztosság vonzó tulajdonság.
Fel a fejjel!
"Régebben sokszor elküldtek" mi miatt küldtek el?
Amúgy én is hasonló cipőben járok mint te, és én is sportolok!
A sportolást nem azért írtam, hogy izmos legyél. Nekem a sport adott önbizalmat, magamból indultam ki.
Ezek szerint más kell kitalálni, hogy önbizalmad legyen. Először próbálj meg csak szóba elegyedni emberekkel (mindegy milyen nemű, vagy korú, csak az a lényeg, hogy szokd a helyzetet) Később talán úgy könnyebb lesz a lányokkal való ismerkedés.
Szedd össze magad.
A csajoknál sem csak a külső számít! Szeretik a magabiztos f@szikat.Én rendesen pocakos vagyok 182cm és 102kg,de most is fűzök egy gyönyörű kis tüneményt hátha...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!