Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem meg az első csókot?
haha, én is neten keresgéltem:D:D jó az ilyenekre visszaemlékezni:D
nyugi, nem kell aggódni,úgyis majd jön magától:) ha meg elsőre nem olyan lesz,mint ahogy elképzelted, nem kell pánikba esni,majd belejössz:)
Ha fiú vagy:Hát...simogasd meg a haját fogd meg az egyik kezeddel az arcát nyisd ki a szádat hajloj előre egy picit és ha ki nyitja a száját dugd átt a nyelvedet finoman!
Ha lány vagy:...hagyd h a fiú fezesen....
Mind a 2 nem elsőnek szájra puszival kezdjétek utána jöhet a nyelves!
A lányok nagyon bírják a nyelveset!!
Szia =)
Hány éves vagy ? :O
Én 15/L és nekem holnap reggel ha minden igaz, elcsattan életem 1. normális csókja :$ mert előző barátomnál észre se vettem h csókolózunk =/
És sztem semmiképpen ne parázz, az a legrosszabb, vagyis ezt mondják :D Szal csak nyugodtan, engedd h vezessen, utána csak belejössz ;) :D
Sztem majdnem mind1 hol történik, de lehetőleg ne ott ahol 100-an vannak, mert akk arra fogsz koncentrálni...:S
Jah és Neked is Sok Sikert =)
Nekem elég érdekes volt az első csókom :D
fogadásból fél percig kellett csókolóznunk... :P
aztán valahogy nem hagytuk abba :D
a fél percből lett vagy másfél :D naon jó volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!