Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Később kialakulhat bennem valami, ha most még nem érzek semmit?
Velem volt ilyen! Ez igen érdekes dolog,
volt egy nálam egy évvel idősebb srác,aki nagyon szeretett engem,soha senki nem szeretett annyira,én sem éreztem iránta semmit eleinte, sőt én vissza is utasítottam,de annyira kitartó volt,és annyira lenyűgöző,hogy egy idő után megszerettem,nem hittem el,hogy h tud ennyire szeretni még úgy is,h nem kaphat meg,és ezért kásőbb belé szerettem. Csodálatos kapcsolat lett belőle:) Úgyhogy ne add fel. 26/N
attól is függ,milyen a srác,mennyire kedves,mennyire figyelmes,mennyire odaadó. Én azért szerettem meg,mert velem általában nem nagyon foglalkozott senki,olyan magamnakvaló voltam. és Ő igen, annak ellenére,h folyton eltaszítottam magam mellől,Ő mindig újra meg újra odajött hozzám,és próbált a kedvemben járni. Törődött velem, én sem éreztem eleinte semmit,de utána megszerttem,és sokkal erősebb lett a kötelék, a szerelem elmúlik hamar, így viszont egy örök társra leltem benne. Az én esetemben ez kész csoda hogy megtörtént, nagyon ritka az ilyen kitartó srác.
előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!