Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Később kialakulhat bennem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Később kialakulhat bennem valami, ha most még nem érzek semmit?

Figyelt kérdés
Van egy nagyon kedves/udvarias srác, aki elhívott randizni. Jót beszélgettünk, nem éreztem rosszul magam vele...de valahogy semmiféle késztetést nem éreztem rá, hogy mondjuk megfogjam a kézét, vagy hogy megcsókoljam. Szerencsére ő sem erőltetett semmit, de ha nyomult volna, tuti visszautasítom. úgy érzem nem vonzódom hozzá. Pedig szeretnék egy rendes barátot, rég óta egyedül vagyok már. Kialakulhat bennem valami vonzalom irányában? vagy ezek az ösztöneim, és hiába próbálkoznék, akkor sem tudnám megszeretni? valakinek hasonló tapasztalata? :S 22/L
2012. febr. 3. 12:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Még várj egy kicsit. Ha 3-4 randi után se fognád meg a kezét, akkor felesleges erőfeszítés :/
2012. febr. 3. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:

Velem volt ilyen! Ez igen érdekes dolog,

volt egy nálam egy évvel idősebb srác,aki nagyon szeretett engem,soha senki nem szeretett annyira,én sem éreztem iránta semmit eleinte, sőt én vissza is utasítottam,de annyira kitartó volt,és annyira lenyűgöző,hogy egy idő után megszerettem,nem hittem el,hogy h tud ennyire szeretni még úgy is,h nem kaphat meg,és ezért kásőbb belé szerettem. Csodálatos kapcsolat lett belőle:) Úgyhogy ne add fel. 26/N

2012. febr. 3. 13:13
 3/6 anonim ***** válasza:

attól is függ,milyen a srác,mennyire kedves,mennyire figyelmes,mennyire odaadó. Én azért szerettem meg,mert velem általában nem nagyon foglalkozott senki,olyan magamnakvaló voltam. és Ő igen, annak ellenére,h folyton eltaszítottam magam mellől,Ő mindig újra meg újra odajött hozzám,és próbált a kedvemben járni. Törődött velem, én sem éreztem eleinte semmit,de utána megszerttem,és sokkal erősebb lett a kötelék, a szerelem elmúlik hamar, így viszont egy örök társra leltem benne. Az én esetemben ez kész csoda hogy megtörtént, nagyon ritka az ilyen kitartó srác.

előző voltam.

2012. febr. 3. 13:22
 4/6 A kérdező kommentje:
:) köszönöm szépen a válaszokat, ez elég bíztatóan hangzik. Még nem ismerem annyira, hogy tudjam mennyire kiatrtó... de valószínűleg eléggé oda lehet értem, én eddig észre sem vettem és ő jött oda hozzám, hogy rég óta tetszem neki, szeretné, ha találkozgatnánk. Majd meglátjuk hogy alakul. Lehet a következő randin már több lesz a bizsergés. Én remélem...
2012. febr. 3. 13:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Ó,hallottam én már ilyet! :) És egy hosszú ideje tartó, boldog házasság lett belőle! :)
2012. febr. 3. 14:08
 6/6 anonim ***** válasza:
A lányoknál többször láttam ilyet. Meg tudott szeretni olyan fickót aki közömbös vagy negatív volt számára. Sokszor látok gyönyörű nőket utcán förtelmes pasikkal és csak azt kérdezem: hogy járhat egy ilyen nő ilyen fickóval. Szocializációban a nők alkalmazkodóbbak. Különben kihalt volna már a faj :-) Sajnos én a végzetes vonzerőben hiszek... bocsi. 26/F
2012. febr. 3. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!