Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt az első gondolatod mikor először megláttad a párodat?
Figyelt kérdés
Azonnal levett a lábadról? Szimpatikus volt, vagy nem is gondoltad, hogy később még lesz köztetek valami?2012. febr. 2. 21:27
11/14 anonim válasza:
"Atyaég, ilyen édes mosoly a világon nincsen!"
:)
13/14 anonim válasza:
Nekem is az volt az első gondolatom hogy ,,Ő kell nekem!,,
A 12.-es válaszon meg jót nevettem. :D
14/14 anonim válasza:
Most épp nem járok senkivel, de az eddigieknél amennyire emlékszem ezek:
-De helyes ez a pasi, csak kár, hogy teljesen más a stílusunk, szóval úgysem fogunk összejönni.
-Na, milyen jófej ez a fiú, egész jól is néz ki, és még az italomat is fizeti. Ebből még lehet valami.
-Aranyos srác, külsőre annyira nem jön be, de látom, hogy én neki igen, próbáljuk meg, hátha lesz valami.
-Mi a fenét akar tőlem? Én most tuti senkivel nem akarok öszejönni, ez a pasi meg még csak nem is helyes.
-Ennek a srácnak tuti bejövök. Jó, mert ő is nekem, jól néz ki, és normálisnak látszik. Lehet, hogy össze fogunk jönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!