Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy ázsiai származ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ázsiai származású fiúnak van esélye a magyar lányoknál?

Figyelt kérdés

14 éves koromtól egy barátnőm volt, és nemrég szakítottunk. És így elég tapasztalatlan vagyok lányok terén, nem tudom, hogy mennyire lenne esélyem, mert koreai származású vagyok, és hogy kb. ez mennyire jön be a magyar lányoknak, mennyire tudják elfogadni. Szerintetek? Mert nem nagyon merek emiatt kezdeményezni :/

19/F

2012. febr. 2. 17:45
1 2 3 4
 31/34 anonim válasza:

ahhhw*---* mit meg nem adnék egy koreai fiúért

18/L

2014. júl. 30. 22:10
 32/34 anonim ***** válasza:
Nekem általánosságban a távol-keletiek nekem túl femininek pasiban,de sokaknak meg bejönnek.
2016. jan. 8. 09:51
 33/34 anonim válasza:

OMG! Ahogy meg hallottam a koreai fiú szót, éreztem, hogy ebből házasság lesz. :D

Kár, hogy már 10 éves...

2022. jún. 29. 22:54
 34/34 anonim válasza:
Szerintem igen.Én például imádom az ázsiai fiúkat,olyan vonzóak nekem már van koreai barátom,de sok sikert!Nincsen gondod a magyarral szóval simán,szerintem egyre többen oda vannak az ázsiai pasikért sőt még izgalmasabbak is az európaiaknál
2024. aug. 5. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!