Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy ázsiai származású fiúnak van esélye a magyar lányoknál?
14 éves koromtól egy barátnőm volt, és nemrég szakítottunk. És így elég tapasztalatlan vagyok lányok terén, nem tudom, hogy mennyire lenne esélyem, mert koreai származású vagyok, és hogy kb. ez mennyire jön be a magyar lányoknak, mennyire tudják elfogadni. Szerintetek? Mert nem nagyon merek emiatt kezdeményezni :/
19/F
Mibe hogy a fele az ide igenlően író lányoknak duci kpop fan? :D
Heh, az miért nem fordul elő sose, hogy egy japán lány ír ilyet, hogy ismerkedne magyar fiúkkal, és válaszol neki legalább öt fiú, hogy látatlanban is lenne esélye nála, mert IMÁDJÁK a japán lányokat? :D
Én is odavagyok az ázsiaiakért, főleg a koreaiakért, mégsem vagyok sem duci, sem k-pop fan.
Az a baj, hogy az itteni koreaiak többsége a fővárosban él.
Te hol laksz?
Nem ismerkedés céljából, csak kíváncsi vagyok, hogy Debrecenben van-e esélyem koreaiakat látni. :)
Bár a kommentekben olvastam, hogy a debreceni egyetemen sok a koreai, mégsem láttam még egyet sem. :(
A kérdésedre válaszolva, szerintem nagyon sok esélyed van, ma már a legtöbb lánynak bejönnek az ázsiaiak.
Bár úgy tapasztaltam, hogy főleg a 13-14 éveseknek, nem tudom, hogy az idősebbek hogy vannak vele, a suliban rajtam kívül egy lány sincs oda túlzottan az ázsiaiakért. 18/L
hát ha ázsiai vagy akkor semmi.mert csúnya vagyolkakakakakaa.
blfasz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!