Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy ázsiai származ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ázsiai származású fiúnak van esélye a magyar lányoknál?

Figyelt kérdés

14 éves koromtól egy barátnőm volt, és nemrég szakítottunk. És így elég tapasztalatlan vagyok lányok terén, nem tudom, hogy mennyire lenne esélyem, mert koreai származású vagyok, és hogy kb. ez mennyire jön be a magyar lányoknak, mennyire tudják elfogadni. Szerintetek? Mert nem nagyon merek emiatt kezdeményezni :/

19/F

2012. febr. 2. 17:45
1 2 3 4
 21/34 Nagy Gerda Kiki válasza:
67%
én személy szerint imádom a koreai fiúkat :) úgyhogy szerintem nyugodtan kezdeményezhetsz :) sok sikert!
2012. júl. 3. 15:04
 22/34 anonim ***** válasza:
33%

Mibe hogy a fele az ide igenlően író lányoknak duci kpop fan? :D

Heh, az miért nem fordul elő sose, hogy egy japán lány ír ilyet, hogy ismerkedne magyar fiúkkal, és válaszol neki legalább öt fiú, hogy látatlanban is lenne esélye nála, mert IMÁDJÁK a japán lányokat? :D

2012. júl. 26. 17:25
 23/34 anonim válasza:
93%
sem duci nem vagyok, sem kpop fan és mégis imádom a koreai fiúkat. kedves utolsó: ezt buktad :D
2012. okt. 11. 16:00
 24/34 anonim válasza:

Én is odavagyok az ázsiaiakért, főleg a koreaiakért, mégsem vagyok sem duci, sem k-pop fan.

Az a baj, hogy az itteni koreaiak többsége a fővárosban él.

Te hol laksz?

Nem ismerkedés céljából, csak kíváncsi vagyok, hogy Debrecenben van-e esélyem koreaiakat látni. :)

Bár a kommentekben olvastam, hogy a debreceni egyetemen sok a koreai, mégsem láttam még egyet sem. :(

A kérdésedre válaszolva, szerintem nagyon sok esélyed van, ma már a legtöbb lánynak bejönnek az ázsiaiak.

Bár úgy tapasztaltam, hogy főleg a 13-14 éveseknek, nem tudom, hogy az idősebbek hogy vannak vele, a suliban rajtam kívül egy lány sincs oda túlzottan az ázsiaiakért. 18/L

2012. okt. 11. 16:32
 25/34 anonim ***** válasza:
9%

hát ha ázsiai vagy akkor semmi.mert csúnya vagyolkakakakakaa.

blfasz

2012. okt. 31. 17:38
 26/34 anonim válasza:
33%
Írtam neked levelet, légyszi reagálj valamit. C:
2012. dec. 29. 17:51
 27/34 anonim válasza:
Nekem is tetszenek a koreai(ázsiai) fiúk.Szerintem nagyon is sok esélyed van, mert egyre több lánynak jönnek be az ázsiaiak.
2013. jan. 31. 16:09
 28/34 anonim válasza:
Az attól függ magyarországon elég sok k-poper lány van, speciel én is az vagyok:) és ebből a szempontból azt tudom mondani nagyon is bejönnek nekem. de a legtöbben ahogy gondolom te is ez a tény hidegen hagyna ha egy lány csak amiatt szeretne mert koreai vagy. a másik oldalról én úgy nézek az ázsiaiakra mint másra ők is emberek ugyanolyanok mint mi, éppen ezért nem is kéne azon gondolkodnod hogy merj-e!! ez egyértelmű igen ..hát te is csak egy ember vagy ,nem? :)) ne félj!!:DD ha kedves vagy szeretnek. és ez az ami leginkább fontos egy NORMÁLIS lánynak nem az hogy "milyen" vagy. és ha ránézek egy ázsiaira szinte néha már meg sem tudom mutatni a különbséget, én már észre sem veszem. Valamint nekem van egy koreai barátom igaz csak levelezünk és angolul de már vagy 2 éve.Nagyon aranyos ő szerettete meg velem az ázsiai kultúrát is .de én azelőtt sem utáltam csak nem nagyon néztem utána.És azt vettem észre rajta hogy sokkal megértőbb és gyakran kedvesebb mint az európaiak...ezután már párszor ilyen kutatásokban olvastam hogy mert egyszerűen tényleg ilyen meleg szívüek ott az emberek egyszerűen benne van a genetikájukban.szóval végülis összegezve add magad és legyél kedves és bárkit megszerezhetsz!!!!:DD hajrá!!^^
2013. júl. 1. 17:24
 29/34 Ágoston Noémi válasza:
Én mondjuk jobban szeretem a japán kultúrát, de koreai srácok közül több helyeset ismerek... persze (bármennyire tagadjákmegyesek) a külső is fontos, de ha jófej vagy, biztos lesz esélyed :) igazából szerintem ez inkább fordítva szokott lenni, hogy az ázsiai fiúk nem szeretik az europidokat, de én azért reménykedem :3 amúgy ma már nagyon sok ázsia-fan van, szóval nem feltétlen fognak elutasítani :) mindenesetre ne add fel, és találj egy aranyos lányt magadnak!
2014. jan. 18. 22:47
 30/34 Ágoston Noémi válasza:
Jaa, és nem vagyok se duci, se k-pop fan... nem értem, miért hiszed azt, hogy csak hülye kis libák/duci, csúnya lányok szerethetik Ázsiát... értelmes, érett gondolkodású fanok is vannak...
2014. jan. 18. 22:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!