Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek egy ázsiai származ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy ázsiai származású fiúnak van esélye a magyar lányoknál?

Figyelt kérdés

14 éves koromtól egy barátnőm volt, és nemrég szakítottunk. És így elég tapasztalatlan vagyok lányok terén, nem tudom, hogy mennyire lenne esélyem, mert koreai származású vagyok, és hogy kb. ez mennyire jön be a magyar lányoknak, mennyire tudják elfogadni. Szerintetek? Mert nem nagyon merek emiatt kezdeményezni :/

19/F

2012. febr. 2. 17:45
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

Köszi, jó látni, hogy sokan pozitívan állnak hozzá ehhez. Csak a volt barátnőm szülei finoman szólva ellenezték a kapcsolatunkat, aztán emiatt félek kicsit ettől az egésztől :/

Persze, én magyarnak érzem meg vallom magam, csak nem úgy nézek ki :D Nem tanulok, melózok egy alapítványnál, főleg áldozatsegítéssel foglalkozunk, de majd idén szeptembertől szeretném elkezdeni a szoc munkás szakot, de csak mert jó lenne a melómban, ha az meglenne.

181 cm vagyok, szóval remélem legalább ezzel nem lesz baj :D

2012. febr. 2. 19:29
 12/34 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem nem az elfogadással lenne gond hanem simán csak hogy bejössz-e neki vagy nem, mint akármelyik más fiúknál.

De sok magyar lánynak bejönnél (ha tényleg jól is nézel ki -izom, magasság meg stb.) :D

Sok sikert!

2012. febr. 2. 19:50
 13/34 anonim ***** válasza:
48%

솔직히 나 한국남자만 좋아해요. ㅋㅋ 그래서 한국사람과 결혼했어요...이런 헝가리여자 확실히 또 있을거에요...걱정하지마세요!!

Tipp: azok kozott az egyetemista lanyok kozott probalkozz, akik koreait tanulnak pesten az ELTE-n.. sokuk a koreai fiuk miatt is tanulja a nyelvet.ㅋㅋ

Valoszinu kevesebb eselyed lenne a visszautasitasra is. *^^*

2012. márc. 4. 06:21
 14/34 anonim válasza:
67%
minden vágyam az, hogy egyszer még beszélhessek is egy ilyen fiúval, az már egy tényleg távoli hihetetlen álom számomra hogy össze is jöjjek egyel :)
2012. márc. 5. 23:05
 15/34 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem nagyon nagy esélyed van ,nagyon sok magyar lány odavan az ázsiai fiúkért ,köztük én is :) Ha esetleg még valamire kiváncsi vagy akkor írj privit ,én örülni fogok :)
2012. márc. 16. 20:27
 16/34 Kuru válasza:
32%
Hát,a magasságod megvan,bár nem láttalak még,de ha helyes is vagy nagy nehézséged nem lehet a csajozásban :)
2012. márc. 17. 20:24
 17/34 Kuru válasza:
67%
egyébként nem sokára lesz egy ázsiai parti,ha gondolod mondok infókat róla :)
2012. márc. 18. 22:55
 18/34 Csillagként ***** válasza:
69%

Igen a hírességek miatt egyre népszerűbbek vagytok, de nem kell attól félned, hogy a koreai énekesekhez fognak mérni téged.

Én például azon kevesek közé tartozom akiket a hírességek nem nagyon az eseteim, viszont Debrecenben az egyetemen nagyon sok helyes koreai pasit láttam akik nagyon is tetszenek nekem.

A kommentjeidet olvasva pedig nagyon szimpatikus srácnak tűnsz szóval nem látom akadályát, hogy magyar lánnyal járjál! :)

2012. máj. 11. 20:45
 19/34 anonim ***** válasza:
69%
Persze,hogy van esélyed...(Nálam lenne xD):) Elég sokaknak bejönnek a koreaiak amúgy és mivel te még magyarul is tudsz sztem semmi akadálya.Nyugodtan kezdeményezz.:D
2012. máj. 26. 20:08
 20/34 Murasaki Ichigo ***** válasza:
67%
Nálam lenne esélyed,oda meg vissza vagyok az ázsiai srácokért! :DDD írj privit :D
2012. jún. 3. 23:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!