Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy jöttetek össze a mostani pasitokkal/csajotokkal?
A mostani párom jó barátja volt a nővérem párjának.
Lakott a közelbe egy csaj,aki akkor még a barátnőm volt.
A sógorom,szólt neki,hogy ezt a csajt meg lehet dugni.Elment hozzá,de nem dugta meg először.Másodjára jól berúgottakkor sikerült.
Amikor reggel felkelt,meglátta ki fekszik mellette,és gyorsan eljött hozzánk,mivel a sógorom is nálunk lakott.
Főztem neki kávét,elkezdtünk beszélgetni.Rá fél évre összejöttünk és több,mint 3 éve elválaszthatatlanok vagyunk.
Hát az úgy volt, hogy elkezdtem egy másik városba középsuliba járni, és ő is odajárt, de egy másik suliba, csak ugyanabba a városba. E város egxik gimnáziumában kb minden hónapban volt csinálva egy rockbuli és a város és környező részi emberkék (rockerek) jöttek. Így minden rocker ismerte a másikat. Már 4 éve ismertük egymást mikor összejöttünk, csak akkor azért nem jöttünk össze az elején mert akkor én 14 a srác 18 volt és az gáz. (meg én nem is tudtam hogy egyáltalán tetszek neki. Ő nagyon szerelmes volt egy másik lányba de szerencsére kiheverte és addigra én is felnőttem. Akkor a felállás 19, 23 volt (így már nem gáz a 4 év különbség).
Egyszer csak már tele volt a töke magával hogy csak búslakodik és rám írt msn-en hogy hát felviduljon. (ő amúgy zenész és én is gitároztam egy ideig) kérdezte hogy megy a gitár, mondta hogy bent porosodik a sarokba mert nem volt aki tanítson pénzem meg nuku... és és erre csak annyit mondott hogy majd jól el leszek fenekelve ezért. ÉN meg elkezdtem vele incselkedni (mert tetszett amúgy a srác régebben is...) míg végül már ott tartott a beszélgetés hogy kiveszünk valahol egy szobát és megkapom majd a magamét :D , persze tudtam hogy erre nem kerül sor mert nem olyan körökből származik egyinkünk se hogy csak úgy kivegyünk itt-ott szobát. (se nálam se nála nem tudtunk volna nyugton lenn mert egyikünknek se volt külön szobája :S) De végül rákérdetem hogy akkor mikor találkozzunk... és megbeszéltünk egy találkát (hát azt nem kell elfelejteni hogy mi már akkor 4 éve ismertük egymást) nagyon sokat beszélgettünk és jobban megismertük a másikat. Még volt pár randi, aztán csók meg a többi.
Most már több mint 2 éve együtt vagyunk, 1éve együtt lakunk és minden szuper... :D ♥♥♥
Most: 21/L 25/F
A barátom testvérjének az excsaja apai nagyanyának volt két fia. Az egyik elvett egy német nőt, és kimentek Németbe a másik magyarországon maradt, és egész későnn házasodott meg, de végül is született két lánya. Az egyikből lezbikus lett, a másik férjhez ment. Na de, amikor kicsik voltak, vigyázott rájuk egy időssebb néni, akinek volt egy fia. A fiúnak a második onokatestvére nővérének a legjobb barátnője szólt nekem, hogy az ő barátjának a hugának nagyon megtetszettem, és hát ugye találkoztunk!
ELÉG RÉSZLETES?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!