Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttetek össze az első pasitokkal/csajotokkal?
Nem volt még barátnőm, így minden kérdés tárgytalan.
../f
Ez a kérdés nálam is egyetlen válasszal magyarázható:Ez még nem történt meg és ki tudja mikor fog.
(jan. 1.-jén) 17/F
18 évesen volt először barátom. Fél évig jártunk, 3: hónapban feküdtem le vele, de már az első randinkon megcsókolt. Az ismerkedés úgy volt, hogy bejelöltem egy közösségi oldalon, mivel 6 éve ismerem. Ő rám írt, elkezdtünk ott beszélgetni, majd mondta, hogy találkozzunk előbe is. Meg volt a randi, jól sikerült, beleszerettem. 2-3 hónapig minden rendben is volt a kapcsolatunkkal, aztán felhozta a szex témát, mondtam neki h szűz vagyok, meg, hogy nekem ez még korai lenne, de ő csak erőlködött, nem hagyott békén vele, de mivel iszonyatosan szerettem, meg nem akartam, hogy elhagyjon belementem. Nagyon fájt, de ő nem figyelt rám, csak az számított, hogy ő kielégüljön, a későbbiekben is ugyanúgy fájt, erre azt mondta, hogy csak megjátszom magam. A többi hónap kín szenvedés volt, de még mindig szerettem. Bunkón viselkedett, 2* meg is akart ütni... Meg hihetetlen dolgokat művelt, családomat leszólta, meg le is kurv.zott, amiért más fiúkkal beszélgettem... Persze ő beszélhetett más lányokkal... A szexben is olyan dolgokat erőltetett, amihez kedvem se volt.Egyszerűen nem ismertem rá, mivel nem ilyen emberként ismertem meg. És a fél éves évfordulónk előtt 3 nappal kijelentettem, hogy eddig és ne tovább. ő persze adta az ártatlant, nem értette, hogy miért, elmondtam neki ezeket a dolgokat, erre az volt a válasza, hogy csak viccelt. Na, hát engem többet nem fog etetni, a cuccát oda adtam neki, a képeket, meg a dolgokat, amiket kaptam tőle kivágtam a kukába. Azóta nem is keres, ki is töröltem mindenhonnan. Azóta nem bírom felfogni, hogy lehettem ekkora barom.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!