Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen jöttetek össze az első pasitokkal/csajotokkal?
8-9 évesen :P Velle tanultam meg csokolozni :D De utánna volt komolyabb is 1-2 hónapos,nem is egy.Nem szakitottunk,csak nem találkoztunk többet,általába igy volt mindenkivel :P
14/f
19 éves voltam, ő 18, amikor először találkoztunk. Ugyanis együtt brigádoztunk. A fiú egy lánnyal együtt csatlakozott hozzánk, aki nagyon ordibált vele. Azt gondoltam, hogy a barátnője és sajnáltam a fiút. De idővel mindig melletem volt, segitett, beszélgettünk. Örültem, hogy végre van egy fiú barátom :D Vége lett a nyárnak elváltunk egymástól. De az ICQ-n minden nap irogattunk. :) végül találkoztunk és bevallotta: "Azt hiszem szerelmes vagyok beléd" :D
Köpni nyelni nem tudtam!!! Méghogy a haverom szerelmes belém? Pont belém? Mi ez? Valami vicc? - gondoltam :D
De igaz volt és gyönyörű!!! Azóta együtt vagyunk!!! már 3 és fél éve! :D :D :D
hát sose volt komoly kapcsolatom, de szivesen ide irom. elmesélem :)
9-10 éves koromban jártam első fiuval..belém zúgott nagyon bátor volt, személyesen elmondta, és megcsokolt..azóta együtt voltunk 3év..(de benne sok szakitás,vita stb) utána már másik pasival jártam az is sokszor szakitottunk..pontosan nemtom meddig tartott de kb 2 év...eléggé gyerekek voltunk xDDD de szerettünk egymást! utána vége..mindketten másik suliba mentek..és azóta pár pasit találtam..mind 1 honapon együtt voltunk..valahogy nem sikerült..amikor 7 kes voltam találtam egy nagyon helyes pasit, féléve voltunk..nagyon aranyos, kedves..és véletlenül másik fiuba beleszerettem..és igy történt a szakitás..és azóta nincs pasim! most keresek igazit..de megtaláltam...most alakulnak vmit köztünk..:$ (remélem vki érti minden amit irtam )
Első barát? 5.ben :) osztálytársak voltunk. nem nagyon csináltunk mi semmit, az nagy szám volt már, hogy meg merte fogni a kezemet:D
Eddig 5-6 barátom volt. 3 hónap volt a leghosszabb kapcsolatom, és azért szakítottunk, mert már elveszett a varázs.. :/
16./L.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!