Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-18 és körüli FIÚÚÚK! Milyen alkatú lányok jönnek be igazán?
Figyelt kérdés
Szóval, ha lehet kérnék valami linket ha lehet.2012. febr. 2. 14:21
11/19 A kérdező kommentje:
hát kössz. xd
2012. febr. 2. 14:33
12/19 anonim válasza:
Alapfeltétel hogy vékony legyen, ha ez megvan akkor gyakorlatilag már csak az arcon múlik a dolog, leszámítva pl ha már anorexiásan vékony a lány vagy 3 lába van ilyesmik:D
De adok linket is:
13/19 Me Gusta vagyok válasza:
Egyetértek az előzővel :D
14/19 anonim válasza:
Amit linkelt a 12. és amit mondott nem ugyan az. Ez a csaj nem vékony. De nekem is az ilyen, kicsit husissabb(de nem a dagadt) nők jönnek be.
Széles csípő, vékony derék, nagy mell, hosszú fekete haj, fekete szem, vörös ajkak.. Nekem ez jön be :)
15/19 anonim válasza:
Amit 12-es linkelt nem vékony??? Szerintem fogalomzavarban vagy. Ennél vékonyabb már csak vmi anorexiás lehet...
16/19 anonim válasza:
ma 15:09
Hát ez a lány pedig egyáltalán nem husis, itt van róla több kép is amúgy:
(18+)
Amit te leírtál annak pl Kim Kardashian felel meg...
17/19 anonim válasza:
vékony 175 körüli sportos ugy nézzen ki igazán. ja és ne ne legyen buta, sőt akár nállam is lehet okosabb
18/19 anonim válasza:
alacsony, nem túl vékony (olyan, mint amelyet 12-es linkelt), hosszú barna hajú.
16/f
19/19 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!