Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak szórakozik velem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szórakozik velem?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki írt nekem iwiwen (egy faluban élünk), hogy tetszenek neki a képeim. Utána randira hívott, de másnap törölte magát az iwiwről. Nem beszéltünk meg konkrét időpontot, csak annyit, hogy hétvégén sétálunk egyet valahol, beszélgetünk, hogy jobban megismerjük egymást. Nekem megvan a száma, de eddig nem hívtam fel, mert ugye én vagyok a nő és nem akarom, hogy azt gondolja esetleg, hogy annyira megyek utána... Tudtommal nincs senkije (bár ebben azért nem lehetek teljesen biztos). Mit tegyek? Ha összefutunk mondjak neki valamit? Esetleg írjak neki? Vagy várjak szépen, hátha majd ő keres (vagy nem :P )? Segítsetek!
2009. máj. 31. 15:11
 1/8 anonim válasza:
Szerintem csak szórakozik veled, mert ha nem akkor már rég írt vagy megkeresett volna...
2009. máj. 31. 15:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Különbőző okai lehetnek annak, hogy törölte magát iwiw-ről. Tudja a telefonszámodat? Hétvégére egyeztetek meg. Várjál még. Ha nem jelentkezik, akkor a hét közepén írjál neki és kerdezd meg, hogy áll-e még a randi.
2009. máj. 31. 15:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem már az is furcsa, hogy másnap törölte magát... Miért nem várta meg, míg megbeszélitek a randit? Csak szórakozott!
2009. máj. 31. 15:17
 4/8 A kérdező kommentje:
Elvileg komoly ember hírében áll....orvos... de persze attól még szórakozhat. :'(
2009. máj. 31. 15:21
 5/8 A kérdező kommentje:
Ja nem tudja a számomat, dehát ez egy falu itt mindenki mindenkit ismer. :S Van egy csomó közös ismerősünk, szóval biztos meg tudná szerezni, ha akarná!
2009. máj. 31. 15:22
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem egy próbát megér. Írjál neki és ha nem jelentkezik, akkor már biztos lehetsz benne, hogy szórakozik. Igen, ha nagyon akarná megszerezhetné a számodat, de lehet félénk vagy kitudja.

Majd írjál, hogy mi lett/nem lett belőle.

Sok sikert!

-második voltam

2009. máj. 31. 15:27
 7/8 A kérdező kommentje:
Írtam neki 1 emailt...Kérdeztem tőle, h mi újság vele, sok dolga van? Meg, h ha gondolja vmikor összefuthatnánk a héten... Jajjj, rem. lesz belőle vmi! Nem bírom a bizonytalanságot! :(
2009. máj. 31. 15:41
 8/8 anonim ***** válasza:

Az iWiW-ről valszeg tőled függetlenül törölte magát. Vannak ám durva biztonsági rések az iWiW-en, nekem elhiheted. ;)

Szóval a törlésnek millió oka lehet.

Várd ki a hétvégét. Ha nem keres, de neked tetszik, akkor esetleg megér egy próbát, hogy "véletlenül" összefutsz vele. :D

De ha nem akarsz vele minden áron járni, akkor hagyd a francba.

2009. máj. 31. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!