Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Bolondulok az öltönyös pasikér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bolondulok az öltönyös pasikért más is van így ezzel?

Figyelt kérdés
Imádom az öltönyös fiúkat annyira elegáns és szexi. Fiúk van aki hétköznap is hordana öltönyt ha nem lenne "ünneplős" viselet? Jó tudom üzletemberek gyakran hordanak hivatalos ügyben :D De én hétköznapi fiúkra gondolok
2012. jan. 31. 20:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Mindig is tudtam hogy ezért tapadnak rám a nők. A szokásos helyemen megtalálsz ;)

Üdv

Barney Stinson

2012. jan. 31. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Hát pedig szerintem ha valaki öltönyt visel, az álljon is valahogy rajta, ne csak úgy, mintha ráhányták volna, de embere válogatja.:P
2012. jan. 31. 21:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Oh Barney :D XD Elképzeltem hozzá a kacsintást is :D XD
2012. jan. 31. 21:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Persze. Minden pasinak veszettul jol all.. :)

21L

2012. jan. 31. 22:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Azzal vitatkoznék, hogy minden pasinak veszettül jól állnak az öltöny...

a legtöbbön olyan, mint egy ballagó kamaszon. És akár a legdrágábbat is veheti, akkor is csak olyan, mint tehénen a gatya.

Kevés férfin áll jól, a többség feszeng benne, azt se tudja hogy kell állni, ülni, járni. Igazi érettségiző diák feeling. Még az arcuk is olyan mafla öltönyben.

Nekem a munkám miatt állandóan öltönyben kell lennem, semmi különös. És nem drágább, mint egy márkás ruha. Nem kell ahhoz 130000 forintos öltöny, hogy jól álljon és szép legyen.

Nekem az öltöny nem reprezentálásra, felvágásra van, hanem napi viselet.

2012. febr. 1. 10:46
 16/17 Vadkörte válasza:
57%
Aki 10-20 éve hordja annak természetes viselet nem feszélyezi és nem úgy fest benne mint aki a saját temetésére készül...Viszont szerintem nem minden testalkatú férfinak áll jól.
2012. febr. 1. 16:08
 17/17 anonim ***** válasza:

Hát igen proli arcú, pocakos, zsírnyakú, tokás, pufi fejű, lapos seggű, görbe lábú, görbe tartású, csapott vállú, rövid lábú, szóval valami miatt hibás testalkatő férfiakon nem áll jól az öltöny, mert nevetségesen néznek ki benne.

Nekem jól áll, de én is ismerek olyanokat, akiknek inkább a farmer-pulóver kombinációt javasolnám, ami kevésbé vonzza a tekintetet a rossz testalkatukra.

2012. febr. 1. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!