Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért én "vagyok oda a pasikér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért én "vagyok oda a pasikért" és ők meg soha sem próbálkoznak nálam?

Figyelt kérdés
Eddig mindig én próbáltam meg ügyeskedni hogy összeismerkedjek, összejöjjek valakivel. Mindig azon veszem észre magam, hogy azon gondolkozom hogy milyen módon vegyen észre XY. Életemben összesen 2 pasi próbálkozott be nálam, hogy elhívjon valahova, pedig van hogy megnéznek ahogy jövök megyek. Ez miért van? Csúnya lehetek, vagy csak érdektelen vagyok?
2012. jan. 7. 22:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Mintha magamat hallanám...

22/F

2012. jan. 7. 22:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Na jó de te fiú vagy, elvileg nektek kell kezdeményezni :D
2012. jan. 7. 22:07
 3/8 anonim ***** válasza:
64%
Egyenjogúság van.A nők is kezdeményezzenek csak.
2012. jan. 7. 22:09
 4/8 anonim ***** válasza:
51%
Nem próbálkoznak, tehát érdektelen vagy. Szerintem tök logikus.
2012. jan. 7. 22:10
 5/8 A kérdező kommentje:
Na és ezen hogyan változtassak? Milyennek kell lenni hogy érdekeljek valakit? Illetve olyat aki tetszik.
2012. jan. 7. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:

Nyugalom, ez nálam is így van, és nő vagyok. Csak nálam olyanok próbálkoztak mindig, akik nem jöttek be, vagyis semmivel nem biztattam őket :D

Akik tetszett, azzal sosem jött össze soha semmi eddig még, pedig nem vagyok már mai csaj.

Én nem vagyok nyomulós maca, aki rámászik a tetsző pasira hogy felszedje. Én szeretem ha egy férfinak is kellek, nem csak fordítva.

2012. jan. 7. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:

"Egyenjogúság van.A nők is kezdeményezzenek csak."

Jaaa, akkor ez a házasság kezdeményezésére is vonatkozik, ugye?

Vagy arra nem?

Jaaa, persze mert az már nem az érdeketek...

2012. jan. 7. 22:37
 8/8 anonim ***** válasza:
Mert csak a legjóképűbb pasikat veszed észre, ők meg nálad jobb csajoknál próbálkoznak.
2012. jan. 8. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!