Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13 éves vok. Járok egy egyidős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vok. Járok egy egyidős csajjal. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Na!Péntek óta járok vele és azóta nem találkoztunk(egy napja.).azon a napon adtam neki egy puszit!Ő már sok fiúval

járt.És szerintem többet akar mint egy puszit!Hány nap után

legyen csók?És megkérek mindenkit ,hogy ne írjanak olyat,hogy még fiatalok vagyunk!

2009. máj. 30. 23:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

nem leszólni kell a másikat hanem tanácsot adni-.-

Hagyd hogy kalakuljon minden,és ha megfelelő az időpont helyszín,alkalom akk csattanjon az első csók:)

2009. máj. 31. 11:10
 12/20 anonim ***** válasza:
én egy 13 éves csaj vagyok és nem nem vagytok ehez fiatalok nekem is volt már pár pasim... és csókót bármikor adhatsz neki ha jártok....
2009. máj. 31. 12:12
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Akik azt mondják hogy ti fiatalok vagytok ehez azok nemtudják hogy 13 évesen már mienek az emberek én egy 1 éves lány vagyok és nekem is volt egy pár pasim és csókót bármikor adhatsz a barátnődnek ha jártok.. ez csak természetes.(szerintem)
2009. máj. 31. 12:16
 14/20 anonim ***** válasza:
60%
1 évesen hogy tudsz irni?:D
2009. máj. 31. 13:08
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
13,08 énisezt akartam :D
2009. jún. 2. 19:18
 16/20 anonim válasza:
ez attol függ hogy mijen a kapcsolat !(ezt mi nem tudhatjuk)
2009. dec. 1. 21:56
 17/20 anonim ***** válasza:
hogyhogy hogyan tovább, élvezd amig tart és örülj neki hogy jutott belőle ilyen fiatalon is.
2009. dec. 5. 22:53
 18/20 anonim ***** válasza:
De aranyos :D
2009. dec. 6. 21:37
 19/20 anonim ***** válasza:

13 évesen volt már pár pasija:DHány évesen kezdik manapság?

Ha lányom lesz tuti az inkubátor mellett fogok szobrozni ne hogy lecsapjon rá vmi Don Juan.

Ha fiam lesz akkor persze még az anyja hasában megtanítom csajozni, megszületik és már a szülést segítő nővérkének a tel számát el tudja kérni, de minimum Gizike elérhetőségét meg tudja szerezni a szomszédos inkubátorból:D

2009. dec. 7. 04:26
 20/20 anonim ***** válasza:
"adtam neki egy puszit" bárcsak azösszes lánnyal járnék akinek adtam puszitXD
2009. dec. 7. 04:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!