Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13 éves vok. Járok egy egyidős csajjal. Hogyan tovább?
Na!Péntek óta járok vele és azóta nem találkoztunk(egy napja.).azon a napon adtam neki egy puszit!Ő már sok fiúval
járt.És szerintem többet akar mint egy puszit!Hány nap után
legyen csók?És megkérek mindenkit ,hogy ne írjanak olyat,hogy még fiatalok vagyunk!
Tudom, hogy azt írtad, hogy ne írjunk olyat, hogy fiatal vagy, de olyan aranyos vagy:) 1 napja jártok és azóta nem hívott? Hűha... 13 évesen ő már sok fiúval járt? Micsoda komoly múltja lehet egy 13 évesnek?
Nincs erre szabály, hogy hány nap után legyen csók, érezni fogod, hogy mikor szeretnétek mindketten, de azért 1 nap után még nem kellene pláne ennyi idősen...
Nincs erre így recept... Hagyd, hogy alakuljon:) Volt olyan pasim tizenévesen, akivel első randin csókolóztam és volt, akivel 2 hónap után. Egyik sem volt rosszabb vagy jobb,egyszerűen alakult.
Nyugi, ne görcsölj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!