Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 13 éves vok. Járok egy egyidős...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13 éves vok. Járok egy egyidős csajjal. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés

Na!Péntek óta járok vele és azóta nem találkoztunk(egy napja.).azon a napon adtam neki egy puszit!Ő már sok fiúval

járt.És szerintem többet akar mint egy puszit!Hány nap után

legyen csók?És megkérek mindenkit ,hogy ne írjanak olyat,hogy még fiatalok vagyunk!

2009. máj. 30. 23:00
1 2
 1/20 anonim válasza:
67%
jó lenne tudni, mennyivel idősebb nálad...
2009. máj. 30. 23:02
 2/20 A kérdező kommentje:
Bocs!Én úgy értettem,hogy egy idősök vagyunk!1000 bocs!
2009. máj. 30. 23:03
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Tudom, hogy azt írtad, hogy ne írjunk olyat, hogy fiatal vagy, de olyan aranyos vagy:) 1 napja jártok és azóta nem hívott? Hűha... 13 évesen ő már sok fiúval járt? Micsoda komoly múltja lehet egy 13 évesnek?

Nincs erre szabály, hogy hány nap után legyen csók, érezni fogod, hogy mikor szeretnétek mindketten, de azért 1 nap után még nem kellene pláne ennyi idősen...

2009. máj. 30. 23:15
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszi!X)Csak kb. 2 vagy 3 hét után?Vagy még több?
2009. máj. 30. 23:19
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs erre így recept... Hagyd, hogy alakuljon:) Volt olyan pasim tizenévesen, akivel első randin csókolóztam és volt, akivel 2 hónap után. Egyik sem volt rosszabb vagy jobb,egyszerűen alakult.

Nyugi, ne görcsölj:)

2009. máj. 30. 23:20
 6/20 A kérdező kommentje:
Akk jó!Köszikélem a válaszokat!?;)
2009. máj. 30. 23:24
 7/20 anonim ***** válasza:
Jaj te, fiúként ne köszikéljél:DDDDD
2009. máj. 30. 23:26
 8/20 A kérdező kommentje:
Mi így szoktunk beszélni hülyeségből!MEGSZOKTAM!Máskor figyelek!KöszikeXĐ
2009. máj. 30. 23:29
 9/20 anonim ***** válasza:
13%
Te, kiskomám, olyan buta vagy, hogya föld piszokmolekulái vonzóbbak, mint a te agyad... Először 13 éves vagy, aztán meg idős. Tudod mit? Várj még a csajozással, a szexet meg végképp felejtsd el még. Inkább tanulj, mert különben ilyen ostoba maradsz.
2009. máj. 31. 07:11
 10/20 anonim ***** válasza:
84%
Nem azt írta, hogy idős, hanem azt hogy egy vele egyidős lánnyal jár. Jó, hát a helyesírás igencsak nem az erőssége, de azért az sem vall túl nagy intelligenciára, ha valaki ilyen stílusban minősíti a másikat... Bár nem szólhatok ez ellen, errefelé úgy látom így kell viselkedni a válaszadóknak, biztos ez a trendi...
2009. máj. 31. 08:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!