Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem maradnak meg mellettem a pasik?
Figyelt kérdés
Általában sose húzom egy pasival 3-4hétnél tovább... megtörténik a szex, és utána vége... csak én vagyok ilyen, hogy pont kifogom az ilyen pasikat, vagy tényleg ennyire gáz volnék? Nincsenek nagy elvárásaim a pasikkal szembe. És szerintem nem vagyok egy "gáz" lány... szóval tényleg nem értem :S :(
20/L
2012. jan. 30. 23:54
21/28 anonim válasza:
De vannak elvárásaid, csak külsőre. Belsőre nyugodtan lehetnének, de nem lehetnek, mert nőből vagy.
22/28 anonim válasza:
3-4 hét en belül, ismerkedés, és szex. Mit csodálkozol ezek után???
23/28 anonim válasza:
Valószínűleg elég szép lány vagy, ezért a pasik szexre akarnak használni, mert a személyiségedet nem értik meg, vagy zavaró számukra.
24/28 anonim válasza:
Amúgy elég defektes a csaj, írtam neki priviben (kértem egy képet), hát had ne mondjam miket írt :D
26/28 zoé macsek válasza:
Szia én nö vok s tapasztalatból tom a pasik nem akarnak lekötödve lenni.....sokan így vannak vele hm.....belegondolva az én helyzetembe én is élvezem a fügetlenséget:)nem dirigál senki nem akar megváltoztatni senki....de ha komolyat akarsz....s tod bejön akkor komi ne ad oda magad hamar......ki kell tartanod legalább 3 honapig ha addig nem birsz magaddal vannak megoldások pl maszti vagy játék szerek ezzel tudod türtöztetni kéj vágyadat s a pasi pedig tudja nem vagy egykönnyen kapható s élvezi azt hogy nehezen megszerzet préda vagy számára.......s ha csak arra hajt akkor ö nem birja s tovább...s lép de a te mottod legyen az :kitartás .....türelem...s öntartóztatás ....sok sikert üdv zoé:)
27/28 anonim válasza:
Küldj egy képet, és én megmondom őszintén, hogy benned lehet a hiba, vagy csak szexre kellesz nekik.
28/28 anonim válasza:
A helyesírásodból ítélve jó tested van, könnyen megadod magad, viszont kissé buta vagy és gáz lenne veled mutatkozni, ennyi a titok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!