Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kaposváron hol tudok melegeket megismerni? Nincs valami hely? Somogyban miért vannak olyan kevesen a melegek? Mármit a társkeresőkön meg mindenhol? .
Én nem ítélem el azt aki a saját neméhez vonzódik,csak nem értem hogy ezt miért kell nagydobra verni,miért nem maradhat ez az ő magánügyük.
Amikor az utcán vonulnak,a meleg büszkeség napján,az felháborító,olyan mintha én több ezred magammal az utcára vonulnék,mert szeretem az orális szexet,és ezt transzparensekkel hirdetném.
Kinek mi köze hozzá,magánügy,legközelebb a pedók vonulnak majd,mert büszkén vállalják,elvégre így születtek,betegek,nem tehetnek róla..
A pedofilokat idekeverni annyira értelmes emberre vall...
a homoszexuális kapcsolatok nagykorúak és beleegyezés alapján zajlanak, nem okoznak egymásnak maradandó testi-lelki traumát, másrészt nem bűncselekmény. Na mindegy.
Azért vonulnak, hogy rávilágítsanak: a jogegyenlőség nekik is kijár.
Mert amikor adókról és közterhekről van szó, akkor persze a melegek is fizessenek. Ha jogokról, házasságról stb., azok meg már nem járnak ki, mint állampolgárnak?!
Hogy a felvonulás milyen formában zajlik, azt én sem tartom helyesnek akármilyen formában. A félmeztelen és botrányos műsort én is elítélem, de a normális felvonulásokkal nem tudom, mi a gond. Az utóbbi években úgy olvastam és hallottam, hogy sokkal kulturáltabb volt.
Én már csak azt nem értem, hogy egy bármiféle kérdésre, ami épp LMBT témájú, rögtön egy teljes diskurzus íródik, valami egészen másról - és a végén a felvonulásnál meg a pedofiloknál meg a riszálásnál tartunk. Nem vágom...
(De egyébként általánosan nem értem Gyakorikérdések.hu-n, mi abban az élvezet, hogy ha ellenérzést vált ki valakiből egy -bármilyen- kérdés, csakazértis rákattint és odapötyögi, hogy FÚÚÚJ! DÖGÖLJ MEG! - Ha nem tudok valamire válaszolni, mert nem az én asztalom, állítólag lesz.rom - akkor miért szólnék bele? Ha valaki utálja a b.zikat meg erről a kérdésről is a rózsaszín tanga jut az eszébe, akkor minek jön ide? Mi ez? Mazochizmus. :/)
Gondolj már bele abba h miért is vonulnak fel légyszíves..
nem tudod mi?
nah ezaz, Te csak azt látod h vonulnak de abba bele se gondolsz h miért? persze h jókedű meg kihangsúlyozó a felvonuás, másképp hogy figyelnének fel rá?
De miért zavar egy felvonulás? egy évben 1x?
ennyit sem érdemel egy meleg társadalmi réteg szerinted?
Mindenki mennyire hagoztatja állítom h demokrácia meg h szabadságjogok , szólásszabadság meg ilyenek.
Bezzeg ha olyan kerül szóba ami épp nem tetszik akkor azokat meg kell verni, és hazaküldeni...
Ezért undorító az emberek nagy része, ez olyan mit a válság, tudjátok..
MIndenki azt mondja mennyire szemét emberek azok akik előidézték, és miért hogy? egyszerűen annyi pénze van nemkevés embernek amit sosem fog elkölteni h a markában tartják a világot..
csakhogy Ti is ugyanezt tennétek ha lenne rá lehetőségetek...
Szal ne sírjatok légyszíves semmiért h nem tudtok számlátfizetni és hasonlók mert Ti sem vagytok jobb emberek, csaképp nicns annyi hatalmatok.
Szóval neket tényleg csak annyit h Ti vagytok az undorítóak...
És nem Én (Mi).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!