Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kaposváron hol tudok melegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaposváron hol tudok melegeket megismerni? Nincs valami hely? Somogyban miért vannak olyan kevesen a melegek? Mármit a társkeresőkön meg mindenhol? .

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 21:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Én nem ítélem el azt aki a saját neméhez vonzódik,csak nem értem hogy ezt miért kell nagydobra verni,miért nem maradhat ez az ő magánügyük.

Amikor az utcán vonulnak,a meleg büszkeség napján,az felháborító,olyan mintha én több ezred magammal az utcára vonulnék,mert szeretem az orális szexet,és ezt transzparensekkel hirdetném.

Kinek mi köze hozzá,magánügy,legközelebb a pedók vonulnak majd,mert büszkén vállalják,elvégre így születtek,betegek,nem tehetnek róla..

2012. febr. 3. 18:40
 22/27 anonim ***** válasza:

A pedofilokat idekeverni annyira értelmes emberre vall...

a homoszexuális kapcsolatok nagykorúak és beleegyezés alapján zajlanak, nem okoznak egymásnak maradandó testi-lelki traumát, másrészt nem bűncselekmény. Na mindegy.

Azért vonulnak, hogy rávilágítsanak: a jogegyenlőség nekik is kijár.

Mert amikor adókról és közterhekről van szó, akkor persze a melegek is fizessenek. Ha jogokról, házasságról stb., azok meg már nem járnak ki, mint állampolgárnak?!

Hogy a felvonulás milyen formában zajlik, azt én sem tartom helyesnek akármilyen formában. A félmeztelen és botrányos műsort én is elítélem, de a normális felvonulásokkal nem tudom, mi a gond. Az utóbbi években úgy olvastam és hallottam, hogy sokkal kulturáltabb volt.

2012. febr. 3. 21:13
 23/27 anonim ***** válasza:
Úgy olvastad kulturáltabb? Én láttam a legutóbbit,de nem tudom milyenek voltak eddig ha ez kulturált volt szerinted,na meg a sajtó szerint! (vajon kik írhatták a cikket? ) A lényeg,nem az utcán kéne büszkén vonulni,mert így sosem fognak beilleszkedni a társadalomba,mivel pont a másságukat hangsúlyozzák. Nem a normálisan élő,dolgozó melegekkel van a baj,hanem a szélsőségekkel,de egy ilyen felvonuláson pont ők fognak előtérbe helyezkedni,őket látja ,jegyzi meg mindenki,és ezzel még jobban elfordulnak az egész közösségtől az elfogadott normák szerint élők!
2012. febr. 3. 23:14
 24/27 anonim ***** válasza:

Én már csak azt nem értem, hogy egy bármiféle kérdésre, ami épp LMBT témájú, rögtön egy teljes diskurzus íródik, valami egészen másról - és a végén a felvonulásnál meg a pedofiloknál meg a riszálásnál tartunk. Nem vágom...

(De egyébként általánosan nem értem Gyakorikérdések.hu-n, mi abban az élvezet, hogy ha ellenérzést vált ki valakiből egy -bármilyen- kérdés, csakazértis rákattint és odapötyögi, hogy FÚÚÚJ! DÖGÖLJ MEG! - Ha nem tudok valamire válaszolni, mert nem az én asztalom, állítólag lesz.rom - akkor miért szólnék bele? Ha valaki utálja a b.zikat meg erről a kérdésről is a rózsaszín tanga jut az eszébe, akkor minek jön ide? Mi ez? Mazochizmus. :/)

2012. febr. 3. 23:19
 25/27 A kérdező kommentje:

Gondolj már bele abba h miért is vonulnak fel légyszíves..

nem tudod mi?

nah ezaz, Te csak azt látod h vonulnak de abba bele se gondolsz h miért? persze h jókedű meg kihangsúlyozó a felvonuás, másképp hogy figyelnének fel rá?

De miért zavar egy felvonulás? egy évben 1x?

ennyit sem érdemel egy meleg társadalmi réteg szerinted?

Mindenki mennyire hagoztatja állítom h demokrácia meg h szabadságjogok , szólásszabadság meg ilyenek.

Bezzeg ha olyan kerül szóba ami épp nem tetszik akkor azokat meg kell verni, és hazaküldeni...

Ezért undorító az emberek nagy része, ez olyan mit a válság, tudjátok..

MIndenki azt mondja mennyire szemét emberek azok akik előidézték, és miért hogy? egyszerűen annyi pénze van nemkevés embernek amit sosem fog elkölteni h a markában tartják a világot..

csakhogy Ti is ugyanezt tennétek ha lenne rá lehetőségetek...

Szal ne sírjatok légyszíves semmiért h nem tudtok számlátfizetni és hasonlók mert Ti sem vagytok jobb emberek, csaképp nicns annyi hatalmatok.

Szóval neket tényleg csak annyit h Ti vagytok az undorítóak...

És nem Én (Mi).

2012. febr. 24. 17:19
 26/27 anonim válasza:
Bocs csak egy magánvélemény. Nincs baj a szexuális hozzáállásoddal. Több nő marad nekünk heteróknak...Egyébként nem az a baj ,ha meleg vagy biszex valaki...( egyéb " kisebbségről, divatról" most hadd ne szóljak) Hanem az, hogy hajlamosak vagytok ezt normálisként reklámozni...És csodálkoztok, ha a " többség " leköp, megver, vagy simán elítél? Szerintem még nem volt hetero büszkeség napja....De valahogy szebb látvány, mint sz.ros szőrös férfisegget mutogatni tangában a nyílt utcán! bár némely nőé is elég undi...Ami a hálószobába való ,az nem való a nyílt utcára! És ha ezért betörik a fejed kispofám, hát ne csodálkozz....jó, hogy nem s*bbe k*kiztok az utcán! ( nehogy !!!) brr
2014. máj. 26. 15:14
 27/27 anonim ***** válasza:
Egy tanács! Hűvösebb időben nehezebb melegekkel ismerkedni! Kihűlnek
2014. nov. 7. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!