Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kaposváron hol tudok melegeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kaposváron hol tudok melegeket megismerni? Nincs valami hely? Somogyban miért vannak olyan kevesen a melegek? Mármit a társkeresőkön meg mindenhol? .

Figyelt kérdés
2012. jan. 30. 21:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

partnerhiányban az állatoknál is kialakulhat homoszexualitás vagy valami idegi zavar következtében

de pl amikor a homoszexuális állatkerti pingvineket nőstények közé tették, akkor találtak nőstény párt, tehát nem született melegek voltak, csak egy rossz viselkedési mintát vettek fel

a homoszexualitást mostanában genetikára vezetik vissza, holott a homoszexualitás ennél sokkal bonyolultabb

ráadásul az emberi genetikát sem ismerik még olyan jól, akármennyit kutatják

mellesleg a homoszexualitás evolúciós szempontból nem éppen produktív, mondhatni zsákutca

2012. jan. 31. 18:42
 12/27 anonim ***** válasza:

Anita '94, a válaszodból ítélve valószínűleg 1994-ben születtél?

Te aztán bizonyára meg tudod ítélni, hogy ki minek, hogyan születik.

Ha a homoszexualitás deviancia, akkor a balkezesség is az. Merthogy szerintem mindkét dolog csupán másság.

Node ezek szerint megbocsáthatatlan dolog kilógni a nagy többség sorából valami olyanért, amiről nem tehetsz. Kábé ugyanennyire volt értelmes dolog anno a balkezeseket "átnevelni" és jobb kézzel való írásra kényszeríteni.

Kíváncsi lennék, hogy akkor pontosan szerinted mikor, hogyan "lesz" az ember "homokos"? Ja, hogy választás kérdése? :)

Te pontosan mikor döntötted el, hogy hetero leszel? S hogy homofób?

2012. febr. 1. 00:50
 13/27 Béla211 ***** válasza:
volt egy idő amikor az is elítélendő volt És majd nem úgy kezelték mint a homosexualitást szinte bűn volt annak lenni. Az már más kérdés h ma már ezzel senki nem foglalkozik. Jó lenne ha egyszer a meleg kérdés is idáig jutna Bár ez csak állom.(erre most meg fogom kapni h rém állom:D)
2012. febr. 1. 06:57
 14/27 /Anita_'94/ ***** válasza:
50%

Miért lennék homofób? Nem félek a homokosoktól.

"Te pontosan mikor döntötted el, hogy hetero leszel?"

Nem kellett döntést hozzak arról, hogy normális maradok, mint a legtöbb ember...

Amúgy itt van egy érdekes kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..

2012. febr. 1. 20:17
 15/27 anonim ***** válasza:

Kedves Anita,

a homofóbia nem igazán a félelmet jelenti. Itt látszik, mennyire vagy tisztában e jelenséggel.

Szóval a melegek döntést hoztak, hogy "nem lesznek normálisak". Zseniális.

Tehát ha heteroszexuális vagy, akkor normális vagy.

Egyáltalán, szerinted mi a normális?

Súlyos lukak tátonganak az elméleteden, mellesleg a kérdésfeltevéseimre sem tudtál válaszolni, szóval...

2012. febr. 1. 22:34
 16/27 A kérdező kommentje:

Ez hihetetlenül szomorú h ilyen elbutult emberek kezelni tudják a számítógépet,, akiknek annyi eszük sincs , h tudják , h megegnek születik valaki...Bele van kódolva! Nem én választom azt h arra vággyak amiire nem lenne szabad.

Ha elgondolkodnátok akkor rájönnétek, h nekem szerinted ez jó? Élvezem azt h senkivel nem lehetek őszinte, és nem találok párt magamnak szóval agányos vagyok.

Meg h 19évesen tudom h nem lessz még gyerekem se.

Szerinted ez olyan jó? És szerinted akkor én tehetek róla?

Nem kívánom h a gyereked ilyen legyen , mert az csak neki lenne rossz, de elárulom lehet h az. De sosem fogja elmondani mert fél h rá is ilyet mondanád és nem szeretnéd...

Szomorú h magyarországon ezt nem tudják megérteni h a melegeknek sokkal nehezebb az életük mint másnoknak.

És gonosz, h belerúgnak még 1et az ilyen emberek a másikba.

Nem véletlen áll az ország ott ahol ál, megmondjam miért?

Mert az emberek 70% ostoba és felvilágosulatlan , és gyáva.

Ennyit tudok mondani

És gratulálok azoknak az embereknek akik olyan szépeket irogattak: Jók vagytok! Igen! Látszik h emberek vagytok!

Ha lessz valami poblémátok remélem majd hozzátok is így állnak az emberek...

2012. febr. 2. 13:59
 17/27 anonim ***** válasza:

Ne szomorkodj.

Ahogy egy meleg ismerősöm mondta: "sokkal rosszabb dolog is történhetett volna velem".

Már ami a születésnél fellépő másságokat, rendellenességeket illeti. Szerintem igaza van.

Gyereked miért ne lehetne, összehozhatod a béranyaságot, sőt talán idővel eljut majd a társadalom az örökbefogadás engedélyezéséig is, még ha a magyar nem is.

Talán majd más országba kerülsz, ahol sokkal többet engedélyeznek, ahol toleránsabbak az emberek... remélhetőleg pedig Magyarország is pozitív irányba változik majd.

A nagy Ő pedig szerintem úgyis jönni fog előbb-utóbb, 19 évesen még fiatal vagy. Tudom, nehéz így élni s várni, de tuti, hogy lesz még részed mindenben! :)

2012. febr. 2. 22:08
 18/27 anonim ***** válasza:

Ja, s próbáld meg megtanulni az efféle beszűkült, ostoba, rosszindulatú embereket ignorálni. Ez is nehéz, de nem azt kell nézni, hogy mit mond, hanem hogy KI mondja.

Hidd el, nem a te, hanem az ő szégyenük az ilyen hozzáállás, örülj neki, hogy ettől más és különb vagy.

Viszont mindig lesznek olyanok is, akik melléd állnak! :)

2012. febr. 2. 22:13
 19/27 anonim ***** válasza:
7%
Koltozzetek Moszkvaba, vagy Belgradba, ha annyira rossz nektek Magyarorszagon. Undorito ahogy sirankoztok es hazudoztok. A kislanyt meg ne bantsatok azert, mert meg nem sikerult kimosni az agyat. orulok, hogy vannak meg otthon normalisan gondolkodo fiatalok
2012. febr. 3. 10:02
 20/27 anonim ***** válasza:
Ha a kirekesztõ, tudatlan gondolkodásmód itt a "normális", akkor nyugodj meg. Többségben vagytok, sajnos.
2012. febr. 3. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!