Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még lányok akik aljas módon elküldenek egy pasit a búsba ha nem tetszik neki? Vagy szerencsére már kevesen vannak ilyenek?
Figyelt kérdés
Régen sokan voltak, de már nem nagyon csajozok a visszautasítások miatt több mint 2 éve.2012. jan. 30. 18:41
1/18 anonim válasza:
jobban is teszed...rosszabb a helyzet mint 4 éve!
2/18 anonim válasza:
Most őszintén, ha neked 1 lány egyáltalán nem tetszik, és nem akarsz tőle semmit, mit csinálnál? Baromság ezért jelzővel illetni a lányt. Az viszont más kérdés, hogyan küld el.
19f
3/18 anonim válasza:
Azt nem tudom, de olyan emberek biztos vannak, akik naponta 2-3-szor felteszik ezt a kérdést. Mivel nincs kint a neved nem tudom te voltál-e.
4/18 anonim válasza:
mindig volt, mindig lesz, sose fog elfogyni. utána pedig itt sírnak hogy nem találnak rendes pasit.
5/18 A kérdező kommentje:
Szemét módon küldött el, fel volt háborodva, hogy megkérdeztem akar-e inni valamit?
2012. jan. 30. 18:43
6/18 anonim válasza:
Ha nem küld el, az még rosszabb, mert akkor meg hülyít amíg tud, noha ugyanúgy eldönti első pillanatban, h nincs esélyed nála.
7/18 anonim válasza:
Hidd el, még mindig jobb mint amikor nem küld el hanem hülyít egy darabig, majd szó nélkül felszívódik.
8/18 A kérdező kommentje:
Nekem nem az elküldéssel van bajom. Ha azt mondja, hogy nagyon kedves és figyelmes vagy, de nekem te nem jössze be, vagy most nincs kedvem új kapcsolathoz, akkor nincs semmi gond. De azzal már ige, ha azt mondja, húzzál már el innen te görény.
2012. jan. 30. 18:46
9/18 anonim válasza:
A lányok nem tudják megkülönböztetni az őszinteséget a bunkóságtól. Két típus létezik: aki nem képes megmondani, h nem jössz be neki, mert az szerinte bunkóság, és aki tapló módon elküld melegebb éghajlatra, ha hozzá mersz szólni. Kivétellel még nem találkoztam.
10/18 tetro válasza:
Bizonyára csak úgy ezt mondta, és semmit sem tettél, hogy ezt kiváltsd... És bizonyára az is véletlen, hogy téged mindig kikosaraznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!