Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy értik, hogy a fiúk legyenek viccesek, de "ne gagyi viccekkel"?
Sokan írják itt, hogy "Legyél eredeti beszédes és vicces",
mások azt, hogy "nem, sose jönnék össze egy vicces fiúval se, szerintem nagyon gázok".

Szerintem nagyon gázok a vicceskedő, vihogó fiúk, de az értett humorú srácok nekem is nagyon bejönnek.
Nem vicceket kell mesélni, meg állandóan röhögni, vigyorogni, hanem a megfelelő időpontban szellemesnek lenni, máskor meg komolynak.
Ez sajnos a férfiak nagy részének nem megy.

Attól tartok én is azok közé tartozom, akik ezt szokták írni. :)
Én főleg arra gondolok ilyenkor, hogy vannak emberek, akik már annyira szeretnének viccesek lenni, hogy erőltetettnek hatnak.
Illetve, engem személy szerint idegesít amikor valaki fél percenként mond valami (általában csak szerinte) humoros dolgot. Legtöbbször ilyenkor nem tudom, hogyan reagáljak.
De biztos vagyok benne, hogy sokan vannak, akiknek épp ez tetszik. :)

Hát ez relatív,h bejön a nekik a vicc vagy sem...nem a viccen van a hangsúly.
Ha tetszel neki,akkor tetszik neki a humorod is,ha nem,akkor nem.
Az én poénjaimon legalábbis vannak lányok,akik folyton röhögnek,és vannak,akik hülyének néznek miatta...nekem egyik sem jó,az előbbi a belémzúgott csajszikák,akik mindene csak röhögnek,amit mondok,az utóbbi meg,akinek nem jövök be-.-...viszont akivel együtt tudok nevetni,és tényleg látom rajta,h szívből nevet,vagy ha éppen nem voltam olyan vicces azt is megmondja,na az az igazi megfelelő társ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!