Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehetne félénk, kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne félénk, kedves, aranyos, alacsony, vékony lányokkal ismerkedni? Kinek hol sikerült rendes lányt találnia fiúk?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 21:15
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Hát ha azt nézzük pont ilyen vagyok én is, csak azért félénk nem, szeretek bulizni, de nem minden 7végén járok, nincs tul sok barátom, de akik vannak tényleg azok :)) elég vékony vagyok, és persze alacsony :)))) 17 éves. kérdező hány éves vagy és hova valósi ??
2012. ápr. 1. 21:38
 32/40 anonim ***** válasza:
0%
Sziia:) én kb mind vagyok inen xd és ezt most olyan jó volt olvasni h alacsony lányokkal ismerkedni :D mindenki kb ezzel cikiz h milyen alacsony vagyok meg minden://
2012. ápr. 29. 23:43
 33/40 anonim ***** válasza:
Buszon a legkönnyebb szerintem, h nem ismered a járatot, h megálló múlva kell leszállni. Akkor is, ha minden nap arra jársz! :)) Már beszédbe tudtok elegyedni. :)
2012. máj. 2. 08:15
 34/40 anonim ***** válasza:
sok ilyen lány van ..:D énis ilyen vagyok és a barátnőim is:)
2012. máj. 12. 20:14
 35/40 anonim ***** válasza:
Annyira megbántam hogy az egyetemen nem csajoztam... Évfolyamon belül meg pláne nem, úgy voltam vele házi nyúlra nem lövünk, pedig volt egy nagyon szép indiai beütésű lány igazi egzotikum.
2012. jún. 15. 11:35
 36/40 anonim ***** válasza:
58%

OMG... Már nagyon unalmas, hogy mindenhol te vagy...

Ja, egy belevaló, határozott, középmagas, vagy magas, átlagos vagy teltebb (nem hájtömeg!!!) alkatú lány már nem is lehet rendes... Úgy gáz a kérdés, ahogy van.

Remélem, elkerülnek a hőn áhított cukimuki kis csajok...

2012. jún. 15. 12:50
 37/40 anonim ***** válasza:

hát én eddig akárhol megfordultam sehol nem szerették a félénk lányokat.....inkább a rámenőseket és nagy dumásokat kedvelték mert ők érdekesebbek voltak a fiúk számára...lehet h ez az oka annak h még mindig nincs pasim :/

19/L

2012. jún. 15. 12:54
 38/40 anonim ***** válasza:

Mondjuk az nem baj ha tud sokat dumálni, csak legyen félénk :)

Gondolom ő is félénk tehát ha nem nagy dumás a csaj se akk max egymás nézése marad :/

2012. jún. 15. 13:04
 39/40 anonim ***** válasza:
én úgy vagyok vele hogy a nyomulás/udvarlás a fiú szerepkörébe tartozik...nehogy már én kezdeményezzek XD csak ezen a téren vagyok félős....
2012. jún. 15. 19:00
 40/40 anonim ***** válasza:
Én ilyen vagyok csak nem félénk :D tényleg ritka az ilyen csaj az osztályomban is csak 1 van rajtam kívül :D állítólag Budapesten sok van :D
2013. nov. 13. 18:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!