Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne félénk, kedves, aranyos, alacsony, vékony lányokkal ismerkedni? Kinek hol sikerült rendes lányt találnia fiúk?
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 21:15
31/40 anonim válasza:
Hát ha azt nézzük pont ilyen vagyok én is, csak azért félénk nem, szeretek bulizni, de nem minden 7végén járok, nincs tul sok barátom, de akik vannak tényleg azok :)) elég vékony vagyok, és persze alacsony :)))) 17 éves. kérdező hány éves vagy és hova valósi ??
32/40 anonim válasza:
Sziia:) én kb mind vagyok inen xd és ezt most olyan jó volt olvasni h alacsony lányokkal ismerkedni :D mindenki kb ezzel cikiz h milyen alacsony vagyok meg minden://
33/40 anonim válasza:
Buszon a legkönnyebb szerintem, h nem ismered a járatot, h megálló múlva kell leszállni. Akkor is, ha minden nap arra jársz! :)) Már beszédbe tudtok elegyedni. :)
34/40 anonim válasza:
sok ilyen lány van ..:D énis ilyen vagyok és a barátnőim is:)
35/40 anonim válasza:
Annyira megbántam hogy az egyetemen nem csajoztam... Évfolyamon belül meg pláne nem, úgy voltam vele házi nyúlra nem lövünk, pedig volt egy nagyon szép indiai beütésű lány igazi egzotikum.
36/40 anonim válasza:
OMG... Már nagyon unalmas, hogy mindenhol te vagy...
Ja, egy belevaló, határozott, középmagas, vagy magas, átlagos vagy teltebb (nem hájtömeg!!!) alkatú lány már nem is lehet rendes... Úgy gáz a kérdés, ahogy van.
Remélem, elkerülnek a hőn áhított cukimuki kis csajok...
37/40 anonim válasza:
hát én eddig akárhol megfordultam sehol nem szerették a félénk lányokat.....inkább a rámenőseket és nagy dumásokat kedvelték mert ők érdekesebbek voltak a fiúk számára...lehet h ez az oka annak h még mindig nincs pasim :/
19/L
38/40 anonim válasza:
Mondjuk az nem baj ha tud sokat dumálni, csak legyen félénk :)
Gondolom ő is félénk tehát ha nem nagy dumás a csaj se akk max egymás nézése marad :/
39/40 anonim válasza:
én úgy vagyok vele hogy a nyomulás/udvarlás a fiú szerepkörébe tartozik...nehogy már én kezdeményezzek XD csak ezen a téren vagyok félős....
40/40 anonim válasza:
Én ilyen vagyok csak nem félénk :D tényleg ritka az ilyen csaj az osztályomban is csak 1 van rajtam kívül :D állítólag Budapesten sok van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!