Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol lehetne félénk, kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne félénk, kedves, aranyos, alacsony, vékony lányokkal ismerkedni? Kinek hol sikerült rendes lányt találnia fiúk?

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 21:15
1 2 3 4
 21/40 A kérdező kommentje:

ma 13:07

de vajon mikor és hol?

magányosan telnek az éveim, más már 22 évesen sok mindent megtapasztalt párkapcsolat és szexualitás terén én meg teljesen le vagyok maradva

2012. jan. 30. 17:20
 22/40 anonim ***** válasza:

13:07 voltam

Nem kell görcsösen keresned, de tehetsz is érte. Próbálj meg ismerkedni amikor csak alkalom nyílik rá, esetleg még tudom ajánlani a társkereső oldalakat (bár ezekben nem teljesen bízok,mondjuk ott van a Badoo)

Szórakozóhelyek?(nem disco) mondjuk egy klub,pub,bár stb.

2012. jan. 30. 17:32
 23/40 A kérdező kommentje:

ma 17:32

már több éve vagyok ilyen- olyan társkeresőkön nagyot csalódtam a netes ismerkedésben, viszont élőben meg nem merek lányokat leszólítani

2012. jan. 30. 17:35
 24/40 anonim ***** válasza:

És mi lenne, ha neten elkezdenéd valakivel, és ha megvan a szimpátia, és szoszo tetszetek is egymásnak, akkor találkoztok élőben mihamarabb. Én ha neten ismerkednék meg valakivel, biztos így tennék.:P

5. voltam...:DD

2012. jan. 30. 17:37
 25/40 A kérdező kommentje:

ma 17:37

Én is így tennék, de hiába, ha a lányok bizalmatlanok és sokszor válaszra sem méltatnak, így mégis hogyan hozzak össze egy találkát?

2012. jan. 30. 17:42
 26/40 anonim ***** válasza:
83%

Hát nem tudom, lehet a stílusoddal van a baj, vagy csak nagyon nyomulsz, vagy unalmas vagy, neked kell tudnod, nem tudom, te miket írsz. Én nem igazán szoktam neten senkire se nyomulni, de ha úgy alakul bárkivel el tudok beszélgetni napokat, heteket, akármennyit.:D Olyan még nem volt, hogy ne írtak volna vissza. Más kérdés, hogy 1 kezem elég, hány lánnyal kezdtem el ismerkedni így neten. :)

Ne okvetlen akard őket egyből megismerni, kiismerni. Beszélgessetek teljesen általános témákról. Vagy épp olyan témákról is beszélhettek, amiről lehet, hogy élőben elpirulnál. Lényeg, hogy ne unatkozzatok. A milyen zenét szeretsz, mi a hobbid, stb. elég sablonos. Minden más jobb, akármiről beszélgethettek ami jön.:P Ja és ne feledd, nem kell félni, tudod mit szoktak mondani, a lányok is olyanok mint mi, ők is büdöset sz@rnak. :DDDD

úgyszint 5. voltam

2012. jan. 30. 17:52
 27/40 anonim ***** válasza:

Én nem értem mi a baj veled, de jobb lenne, ha nem nyavalyognál, mert attól még senkinek nem lett nője.

Akik meg itt adják az okos tanácsokat, a netes társkeresőket ajánlják, azok gondolom nem vették még észre, hogy neten totál nem lehet ismerkedni. Van 1000-ből 1 akinek összejön, de élőben ennél sokkal jobbak az arányok.

Mert netes társkeresőkben 1 lányra jut 25 fiú. Persze hogy bizalmatlanok ott a lányok.

2012. jan. 30. 19:24
 28/40 A kérdező kommentje:

ma 19:24

élőben sem érzem, hogy sokkal készségesebbek lennének az ismerkedésre, haverjaimat jó keményen leszokták koptatni, pedig ők rendes fiúk,nem a cigis, piás, menő, bunkók

2012. jan. 30. 20:09
 29/40 anonim ***** válasza:
74%
Egy pár jó tanács! ;) Nem tudom hogy nézel ki, de ha egyszerűen átlagos a külsőd az már jó. Én mindíg úgy vagyok a másik nemmel, hogy ha a szemembe néz, már nem nézem a többit! :D Furcsa, de tényleg ez van, és olyan "kéztetést" érzek, néznem kell a szemébe, mert imádom azt az érzést, amikor szinte érzem a tetkintetét. Szóvel......akárhol beszélgetésbe elegyedhetsz egy ilyen lánnyal. Én is úgy érzem ilyen vagyok, és nagyon jól esne, ha valaki valami átlagos helyen (folyosó, kávézó, buszbegálló) odajönne hozzám, persze, csak akkor ha nem lenne negyon nyomulós. de az is a helyzettől függ. Ha csak beszélgetni kezdesz vele, először bókolj neki, dícsérd meg, milyn csinos vagy szép, és utána kérdezd meg például mikor jön a busz, vagy teljesen mindegy. Az a lényeg, hogy eddig beszélgess vele ameddig csak tudsz, és ha egy helyre jártok esteleg, vagy ugyanazon az útvolnalon, csak kérdezd meg tőle hogy hívhatod.( De ezzel nagyon vigyázz, mert ilyen nem sűrűn történik egy ilyen lánnyal, szóval ő megfog téged jegyezni, és érezni fogja hogy szeretnéd megismerni, de csa akkor, ha amikor következőre találkoztok a nevén szólítod. Mert ha nem, lemond rólad.) Szóval, dícsérd meg, mert nem sűrűn szokták, kísérgesd, beszélj vele, a nevére emlékezz, és ennyi! 100% hogyha valaki ezt megcsinálná velem, levenne a lábamról....... ;)
2012. márc. 14. 21:16
 30/40 anonim ***** válasza:
én a páromat héven ismertem meg és 3 évig voltunk együtt ugy hogy sztem nem gáz ha buszon ismerkedsz. am alacsony vékony lány sok van én is olyan vagyok..
2012. ápr. 1. 19:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!