Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehetne félénk, kedves, aranyos, alacsony, vékony lányokkal ismerkedni? Kinek hol sikerült rendes lányt találnia fiúk?
ma 13:07
de vajon mikor és hol?
magányosan telnek az éveim, más már 22 évesen sok mindent megtapasztalt párkapcsolat és szexualitás terén én meg teljesen le vagyok maradva
13:07 voltam
Nem kell görcsösen keresned, de tehetsz is érte. Próbálj meg ismerkedni amikor csak alkalom nyílik rá, esetleg még tudom ajánlani a társkereső oldalakat (bár ezekben nem teljesen bízok,mondjuk ott van a Badoo)
Szórakozóhelyek?(nem disco) mondjuk egy klub,pub,bár stb.
ma 17:32
már több éve vagyok ilyen- olyan társkeresőkön nagyot csalódtam a netes ismerkedésben, viszont élőben meg nem merek lányokat leszólítani
És mi lenne, ha neten elkezdenéd valakivel, és ha megvan a szimpátia, és szoszo tetszetek is egymásnak, akkor találkoztok élőben mihamarabb. Én ha neten ismerkednék meg valakivel, biztos így tennék.:P
5. voltam...:DD
ma 17:37
Én is így tennék, de hiába, ha a lányok bizalmatlanok és sokszor válaszra sem méltatnak, így mégis hogyan hozzak össze egy találkát?
Hát nem tudom, lehet a stílusoddal van a baj, vagy csak nagyon nyomulsz, vagy unalmas vagy, neked kell tudnod, nem tudom, te miket írsz. Én nem igazán szoktam neten senkire se nyomulni, de ha úgy alakul bárkivel el tudok beszélgetni napokat, heteket, akármennyit.:D Olyan még nem volt, hogy ne írtak volna vissza. Más kérdés, hogy 1 kezem elég, hány lánnyal kezdtem el ismerkedni így neten. :)
Ne okvetlen akard őket egyből megismerni, kiismerni. Beszélgessetek teljesen általános témákról. Vagy épp olyan témákról is beszélhettek, amiről lehet, hogy élőben elpirulnál. Lényeg, hogy ne unatkozzatok. A milyen zenét szeretsz, mi a hobbid, stb. elég sablonos. Minden más jobb, akármiről beszélgethettek ami jön.:P Ja és ne feledd, nem kell félni, tudod mit szoktak mondani, a lányok is olyanok mint mi, ők is büdöset sz@rnak. :DDDD
úgyszint 5. voltam
Én nem értem mi a baj veled, de jobb lenne, ha nem nyavalyognál, mert attól még senkinek nem lett nője.
Akik meg itt adják az okos tanácsokat, a netes társkeresőket ajánlják, azok gondolom nem vették még észre, hogy neten totál nem lehet ismerkedni. Van 1000-ből 1 akinek összejön, de élőben ennél sokkal jobbak az arányok.
Mert netes társkeresőkben 1 lányra jut 25 fiú. Persze hogy bizalmatlanok ott a lányok.
ma 19:24
élőben sem érzem, hogy sokkal készségesebbek lennének az ismerkedésre, haverjaimat jó keményen leszokták koptatni, pedig ők rendes fiúk,nem a cigis, piás, menő, bunkók
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!