Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért a (mások szerint) középszerű lányokhoz vonzódom?
Mit értünk középszerű lány alatt? És hol itt a probléma?
Sokan meg pl a dagibb csajokat szeretik, ők is feltehetnék a kérdést, hogy "miért a duci lányokhoz vonzódom?" :DD Egyszerű: mindenkinek más az ízlése.
ne hallgas másokra, csak a megérzéseidre.
nekem is mondta valamikor egy h. k.va hogy lehetne sokkal jobb csajom is, és én elküldtem a lányt a p.ba, aki elment leitta magát, ott megerpszakolták (miattam), ls a végln több mint fél évtizedig volt a bnőm..
tehát: SOHA NE HALLGASS SENKI MÁSRA, CSAK A MEGLRZÉSEIDRE
nah ez már megint egyéniség függő ki mit szeret...
én pl a kicsit szélesebb csípőjű csajokat részesítem előnyben
""miért a duci lányokhoz vonzódom?" :DD Egyszerű: mindenkinek más az ízlése.
"
Amennyiben a rossz ízlés is ízlés.
Nem "rossz" ízlés... nézd, egyet tanulj meg: mások ízlését NEM szabad leszólni. Mondhatod, hogy neked nem tetszenek (nekem sem), de azt nem szerencsés kijelenteni, hogy senki sem normális, akinek igen... mert baromi sok ilyen ember van.
23/F
Azért vonzódsz a deszka kismadarakhoz, mert egy kövéreket utáló lapos gennyláda vagy!
Mindenkinek más az ízlése, de hidd el annak a nőnek nincs ízlése akinek te bejössz!
Jah és középszerű a rohadt IQnélküli tükörképet, te tróger!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!